Wiadomości z Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Re: Wiadomości z Związku Kolektywistycznych Republik Rad
Dzisiaj podpisano nowy Traktat o Polityce.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czwarta gęstość w Brodrii. Jak wybuchła wojna domowa to wiele osób się tam zaangażowało i powstało kilka państewek.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 września 2023, 22:19A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
Tylko teraz nie wiadomo co z nimi zrobić jedno działa samo, trzy inne się do kogoś dołączyły a jedno po prostu jest.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Czyli nic nowego, myślałem, że może jeszcze jakieś nowości. Dzięki za wyjasnienie!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑18 września 2023, 10:58Czwarta gęstość w Brodrii. Jak wybuchła wojna domowa to wiele osób się tam zaangażowało i powstało kilka państewek.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 września 2023, 22:19A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
Tylko teraz nie wiadomo co z nimi zrobić jedno działa samo, trzy inne się do kogoś dołączyły a jedno po prostu jest.
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
To jak widzę, to już Tow. Espada wyjaśnił. Natomiast ja tak dopowiem, że akurat w moim przypadku się tak złożyło, że "krajem" którym sterowałem, był po prostu innej ideologii, natomiast wciąż był Brodrią. Pozostałe państwa powstały z powodu wyzwoleńczego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 września 2023, 22:19A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok, czyli po prostu "brodria własciwa" przypadła Towarzyszowi?Robert Drenin pisze: ↑18 września 2023, 15:12To jak widzę, to już Tow. Espada wyjaśnił. Natomiast ja tak dopowiem, że akurat w moim przypadku się tak złożyło, że "krajem" którym sterowałem, był po prostu innej ideologii, natomiast wciąż był Brodrią. Pozostałe państwa powstały z powodu wyzwoleńczego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 września 2023, 22:19A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Tak, tak w sumie wychodzi w praktyce, gdyż w moim przypadku walki miały charakter rewolucyjny, niż niepodległościowy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 września 2023, 15:23Ok, czyli po prostu "brodria własciwa" przypadła Towarzyszowi?Robert Drenin pisze: ↑18 września 2023, 15:12To jak widzę, to już Tow. Espada wyjaśnił. Natomiast ja tak dopowiem, że akurat w moim przypadku się tak złożyło, że "krajem" którym sterowałem, był po prostu innej ideologii, natomiast wciąż był Brodrią. Pozostałe państwa powstały z powodu wyzwoleńczego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑17 września 2023, 22:19
A dlaczego Towarzysz reprezentował Brodrię w negocjacjach?
Tow. Robert Drenin

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A! Szkoda, że tego nie śledziłem za dokładnie.Robert Drenin pisze: ↑18 września 2023, 15:27Tak, tak w sumie wychodzi w praktyce, gdyż w moim przypadku walki miały charakter rewolucyjny, niż niepodległościowy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 września 2023, 15:23Ok, czyli po prostu "brodria własciwa" przypadła Towarzyszowi?Robert Drenin pisze: ↑18 września 2023, 15:12
To jak widzę, to już Tow. Espada wyjaśnił. Natomiast ja tak dopowiem, że akurat w moim przypadku się tak złożyło, że "krajem" którym sterowałem, był po prostu innej ideologii, natomiast wciąż był Brodrią. Pozostałe państwa powstały z powodu wyzwoleńczego.
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Ale to też tak, była w pewnym okresie taka stagnacja, więc można było się pogubić. Tak jak teraz przykładowo na Tropikanie wojna powróciła.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 września 2023, 15:37A! Szkoda, że tego nie śledziłem za dokładnie.Robert Drenin pisze: ↑18 września 2023, 15:27Tak, tak w sumie wychodzi w praktyce, gdyż w moim przypadku walki miały charakter rewolucyjny, niż niepodległościowy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 września 2023, 15:23
Ok, czyli po prostu "brodria własciwa" przypadła Towarzyszowi?
Tow. Robert Drenin

- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Wyjątkowo krótko, ale jednak bardzo kluczowa wiadomość:
Postępy w modzie Hoi4
Postępy w modzie Hoi4
Tow. Robert Drenin