Wstępne próby organizacji EFF
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wstępne próby organizacji EFF
Potrzeba nam będzie zatem pomoc tłumacza.
Ja nie ręczę za swoje tłumaczenie języka którego raz że nie umiem i dwa nie chcę umieć.
Ja nie ręczę za swoje tłumaczenie języka którego raz że nie umiem i dwa nie chcę umieć.
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to czego wam potrzeba Panowie
postaram się pomóc
@Heinz-Werner Grüner @Albert Fryderyk de Espada
@Heinz-Werner Grüner @Albert Fryderyk de Espada
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Potrzebujemy kogoś kto będzie w stanie stwierdzić poprawność (lub też nie) poniższych nazw.
Aha i dla ciekawskich jednostka z żółtą obwódką to okręt flagowy danej formacji.
Aha i dla ciekawskich jednostka z żółtą obwódką to okręt flagowy danej formacji.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wizualizacja super - nazewnictow bez sprawdzania, też mi się podoba!
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zdecydowałem się jednak by jednostek nie skalować gdyż gdyby doszło w kocu do wymieszania jednostek rozmiaru monitora i kutra napisy na tych mniejszych byłby absolutnie nie czytelne podobnie jak całość schematu.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak jest dobrze, czytelnie i w ogóle.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑29 września 2023, 14:56 Zdecydowałem się jednak by jednostek nie skalować gdyż gdyby doszło w kocu do wymieszania jednostek rozmiaru monitora i kutra napisy na tych mniejszych byłby absolutnie nie czytelne podobnie jak całość schematu.
Tak już zupełnie na marginesie, czy ma szanowny Komandeur Leutnant gdzieś realne zdjęcia tych kutrów? Nie żebym nalegał, bardziej ciekowść.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2023, 15:00 Tak już zupełnie na marginesie, czy ma szanowny Komandeur Leutnant gdzieś realne zdjęcia tych kutrów? Nie żebym nalegał, bardziej ciekowść.
Niestety nie powstało zbyt wiele zdjęć okrętów polskich flotyll rzecznych ale coś się znajdzie, lepszej lub gorszej jakości ale się znajdą.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma takiej potrzeby by Szanowny szukał. Tak tylko zapytałem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑29 września 2023, 15:04Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2023, 15:00 Tak już zupełnie na marginesie, czy ma szanowny Komandeur Leutnant gdzieś realne zdjęcia tych kutrów? Nie żebym nalegał, bardziej ciekowść.
Niestety nie powstało zbyt wiele zdjęć okrętów polskich flotyll rzecznych ale coś się znajdzie, lepszej lub gorszej jakości ale się znajdą.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2023, 15:04Nie ma takiej potrzeby by Szanowny szukał. Tak tylko zapytałem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑29 września 2023, 15:04Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 września 2023, 15:00 Tak już zupełnie na marginesie, czy ma szanowny Komandeur Leutnant gdzieś realne zdjęcia tych kutrów? Nie żebym nalegał, bardziej ciekowść.
Nie muszę daleko szukać ale stwierdzam że ich źródło jest co najmniej łatwo wyczerpywalne.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mogę sprawdzić to nazewnictwo, tylko proszę o wersję PL, z któej było tłumaczone.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum