https://open.spotify.com/episode/1imVve ... DBWwn-CcrQ
Więcej o projekcie możecie poczytać tutaj i tutaj

Ojejku, dziękuję <3Femme Mystere pisze: ↑30 września 2023, 11:11 Właśnie przesłuchałam wywiad z @Krzysztof Windsor i musze powiedzieć, że uwielbiam @Krzysztof Windsor xD To chyba nic nowego, ale jesteś wspaniały. Masz taką piękną, artystyczną duszę! I jednocześnie tak wiele wyczucia! I twój głos, któeog mogłabym słuchac w nocy o północy!Twoja psychofanka for ever <3
Różnie to bywa przy obróbce, chce się jedno czasem wychodzi kosztem czegoś, ale w miejscach gdzie jest właśnie bardzo cicho to obróbka + moje ściszenia, niestety trzeba przeżyćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑28 września 2023, 19:57 Jestem już "po".
To zacznę od początku. Nie miałem dzisiaj czasu zbytnio zabawić w mikronacjach, praca nagliła, ale zerknąłem na koniec dnia na tematy. Pierwszy z brzegu "Radio Mikronacje" wydawał się godny wejścia.
Nie spodziewałem się, że znajdę tam 1,5h materiału do odsłuchania. Mimo to zamknąłem laptopa, wsiadłem do auta i włączyłem spotify na telefonie.
Piękny żeński głos przywitał mnie zaskakująco spokojnym tonem wypowiedzi. Zero stresu i sporo elegancji. Drugi z głosów był mi bardziej znany, wszak Herr Krzysiu użycza go dość powszechnie.
Do domu blisko, tzreba było wyłączyć, szybko do obiadu, znów odłsuchane, dalej kawa z żoną, a po ponowny odsłuch. ZNów przerwa na "sprawy rodzinne", a później zakończenie podczas biegu. Udało się przesłuchać całość! I to najgorsze "już koniec?"... Brakowało jeszcze z godzinki.
Całość rozmowy, świetna, brakowało mi tylko dłuższej części o teraźniejszości - zdominowało to co było, ale sam podcast, pomimo sugerowanych "cięć" był bardzo, bardzo dobry.
Jeden mały minusik - Krzysiu głośniej.Ja nie wiem czy to wina mojego sprzętu, ale słuchawki na maksa podczas biegu i nie dało rady na wiadukcie nad autostradą.
Co do samego "życia" to bardzo dużo się dowiedziałem, szczególnie o powstaniu kościoła sarmackiego. Nigdy nie zwracałem na to uwagi, więc takie pobieżne wyjasnienie warto było przesuchać.
Szkoda, że nic nie zaśpiewaleś.
BRAWO Szanowni Państwo, świetna robota!

Jako, że nie mam możliwości pisania jeszcze w Voxlandzie. Idea okey - w połączeniu z innymi social. Twitter zyskuje na popularności znowu, jak jak lata temu, bo ludzie cenią sobie zwięzłość. Warte uwagi, no i jakby na wattpadzie podziałać w mikro jako „mikronacyjne opowiadania” podejrzewam, że też miałoby to pewną rzeszę czytelnikówAnastasia Windsachen pisze: ↑30 września 2023, 14:47 To chyba odpowiedni wątek by wrzucić tutaj coś takiego. W Voxlandzie pozwoliłam sobie zacząć temat wspólnego mikronacyjnego Twittera. Porozmawiajmy, podzielmy się opiniami i pomysłami bo moim zdaniem warto spróbować.

Strasznie dziwne bo chyba miałaś konto w Insulii, a baza była skopiowana z niej by właśnie nie tworzyć nowych kont. Ale tak, zgadzam się z uwagamiIsabella Swann pisze: ↑30 września 2023, 15:09Jako, że nie mam możliwości pisania jeszcze w Voxlandzie. Idea okey - w połączeniu z innymi social. Twitter zyskuje na popularności znowu, jak jak lata temu, bo ludzie cenią sobie zwięzłość. Warte uwagi, no i jakby na wattpadzie podziałać w mikro jako „mikronacyjne opowiadania” podejrzewam, że też miałoby to pewną rzeszę czytelnikówAnastasia Windsachen pisze: ↑30 września 2023, 14:47 To chyba odpowiedni wątek by wrzucić tutaj coś takiego. W Voxlandzie pozwoliłam sobie zacząć temat wspólnego mikronacyjnego Twittera. Porozmawiajmy, podzielmy się opiniami i pomysłami bo moim zdaniem warto spróbować.