Liczę na jakis serwis VOD, bo nie mam dostępu do kin, ale będę wyczekiwał.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 09:24To jak już jesteśmy przy temacie Pawlaków i Karguli to w lutym bodajże wchodzi prequel do kin... Nie wiem czy się bać, ale widziałem zapowiedź i całkiem śmiesznie.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 04:31Znamy, znamy i te granatyHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 listopada 2023, 21:35
Nie znacie? "Sąd, sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie". - Leonia Pawlakowa![]()
![]()
Tajemnice Rodu Breü - opowieść interaktywna - część 5
Regulamin forum
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Tajemnice Rodu Breü - opowieść interaktywna - część 5
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
"Nie mam dostępu do kin" zabrzmiało jakny Szanowny "zamieszkiwał" jakąś celę więzienną.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 17:33Liczę na jakis serwis VOD, bo nie mam dostępu do kin, ale będę wyczekiwał.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 09:24To jak już jesteśmy przy temacie Pawlaków i Karguli to w lutym bodajże wchodzi prequel do kin... Nie wiem czy się bać, ale widziałem zapowiedź i całkiem śmiesznie.
Obym tym razem nie trafił...
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
"Nie mam dostępu do kin" zabrzmiało jakny Szanowny "zamieszkiwał" jakąś celę więzienną.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 17:33Liczę na jakis serwis VOD, bo nie mam dostępu do kin, ale będę wyczekiwał.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 09:24To jak już jesteśmy przy temacie Pawlaków i Karguli to w lutym bodajże wchodzi prequel do kin... Nie wiem czy się bać, ale widziałem zapowiedź i całkiem śmiesznie.
Obym tym razem nie trafił...
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na szczęście pudło.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 21:29"Nie mam dostępu do kin" zabrzmiało jakny Szanowny "zamieszkiwał" jakąś celę więzienną.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 17:33Liczę na jakis serwis VOD, bo nie mam dostępu do kin, ale będę wyczekiwał.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 09:24
To jak już jesteśmy przy temacie Pawlaków i Karguli to w lutym bodajże wchodzi prequel do kin... Nie wiem czy się bać, ale widziałem zapowiedź i całkiem śmiesznie.
Obym tym razem nie trafił...![]()
Źle się wyraziłem, nie mam w okolicy kin, które mają seanse w języku polskim.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To zróbmy inaczej. Ja obejrzę w tym lutym, a jak tylko będzie warte olecenia to będziemy śledzić gdzie będzie możliwość podlinkowania.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 21:32Na szczęście pudło.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑10 listopada 2023, 21:29"Nie mam dostępu do kin" zabrzmiało jakny Szanowny "zamieszkiwał" jakąś celę więzienną.Sheldon Anszlus Lovelace pisze: ↑10 listopada 2023, 17:33
Liczę na jakis serwis VOD, bo nie mam dostępu do kin, ale będę wyczekiwał.
Obym tym razem nie trafił...![]()
![]()
Źle się wyraziłem, nie mam w okolicy kin, które mają seanse w języku polskim.![]()