Res Legendae
Regulamin forum
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Res Legendae
Po pierwsze, piękna rzecz, bardzo szanuję, jeśli będzie możliwość nawiązania współpracy w jakiejś dziedzinie, jestem chętny.
Po drugie, skoro gazeta ma kosztować 50 złp, to może warto zrobić swój sklep w MBP i dać link do zakupu.
Po trzecie, byłbym niezwykle rad, mogąc takiej jakości pismo widzieć również w Sarmacji, czy rozważał Pan, Panie Kajetanie np. wrzucenie go jako artykuł, coś jak niedawny numer Voog Winkuliersdeg
Po drugie, skoro gazeta ma kosztować 50 złp, to może warto zrobić swój sklep w MBP i dać link do zakupu.
Po trzecie, byłbym niezwykle rad, mogąc takiej jakości pismo widzieć również w Sarmacji, czy rozważał Pan, Panie Kajetanie np. wrzucenie go jako artykuł, coś jak niedawny numer Voog Winkuliersdeg
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dobrze że jest przewodnik jak dotrzeć na galę Yobli bo nawet mimo faktu że mieszkam zaraz za miedzą potrafię się tam zgubić. 
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Jestem otwarty na współpracę.Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2023, 23:24 Po pierwsze, piękna rzecz, bardzo szanuję, jeśli będzie możliwość nawiązania współpracy w jakiejś dziedzinie, jestem chętny.
Przyznam, że nie widzę takiej opcji jak sklep w MBP ...Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2023, 23:24 Po drugie, skoro gazeta ma kosztować 50 złp, to może warto zrobić swój sklep w MBP i dać link do zakupu.
Nie myślałem o tym, ale być może to uczynię. Wpierw jednak muszę założyć konto w Sarmacji.Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2023, 23:24 Po trzecie, byłbym niezwykle rad, mogąc takiej jakości pismo widzieć również w Sarmacji, czy rozważał Pan, Panie Kajetanie np. wrzucenie go jako artykuł, coś jak niedawny numer Voog Winkuliersdeg
Sam dostałem się na galę korzystając z linku, który przeniósł mnie tam bezpośrednio, ale gdy zobaczyłem nad postami w wątku gali całą ścieżkę, jaką trzeba by przejść z forum głównego Federacji, wpadł mi do głowy pomysł, żeby wspomnieć o tym w sposób satyryczny, co, mam nadzieję, nikogo nie urazi.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑08 grudnia 2023, 01:14 Dobrze że jest przewodnik jak dotrzeć na galę Yobli bo nawet mimo faktu że mieszkam zaraz za miedzą potrafię się tam zgubić.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W MBP jest opcja "Dla sprzedawców", która pozwala dodać swój towar, podając jego nazwę, cenę oraz rachunek, na który mają przychodzić pieniądze. Dostaje się wtedy link, w którego wejście będzie przenosić klientów od razu do opcji zakupu produktu.
(Screen z telefonu, ale na kompie jest tak samo)

(Screen z telefonu, ale na kompie jest tak samo)

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Obawiam się, że mam wszystkie opcje oprócz właśnie tej jednej Dla sprzedawcówPavel van der Gibson pisze: ↑08 grudnia 2023, 11:06 W MBP jest opcja "Dla sprzedawców", która pozwala dodać swój towar, podając jego nazwę, cenę oraz rachunek, na który mają przychodzić pieniądze. Dostaje się wtedy link, w którego wejście będzie przenosić klientów od razu do opcji zakupu produktu.

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to jest bardzo dziwne. Podejrzewam, że jest jakieś wytłumaczenie, ale to już Helwetyk by musiał pomóc.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem czym to jest spowodowana, ale na pewno da się wyjaśnić. Spytam osobiście Herr @Helwetyk jeszcze dziś...Kajetan Sikorski pisze: ↑08 grudnia 2023, 14:22Obawiam się, że mam wszystkie opcje oprócz właśnie tej jednej Dla sprzedawcówPavel van der Gibson pisze: ↑08 grudnia 2023, 11:06 W MBP jest opcja "Dla sprzedawców", która pozwala dodać swój towar, podając jego nazwę, cenę oraz rachunek, na który mają przychodzić pieniądze. Dostaje się wtedy link, w którego wejście będzie przenosić klientów od razu do opcji zakupu produktu.
![]()
Już wyjaśniam: trzeba najpierw sobie założyć rachunek dodatkowy, @Kajetan Sikorski. Wtedy opcja, tak jak przekazano na zrzutach ekranu, będzie dostępna. W nawigacji klikamy w ikonę plusika:
— albo bezpośrednio pod adresem: https://bank.leocja.org/nowy.

— albo bezpośrednio pod adresem: https://bank.leocja.org/nowy.