NAJSZYBSZE CODZIENNE! WIADOMOŚCI KOSMICZNE
Źródło informacji:
NASA_SLS na 𝕏,
nasa.gov,
NASA Stennis na YouTube
I jutro tyle samo bo spin-prime Shipa 28 zrobili ale dzisiaj już siły nie mam
A widziałeś tą animację lotu na marsa...? Kurde pewnie dziś już nie znajdę, ale Musk zrobił "przetankowanie" (oczywiście tylko animację) czy coś w tym stylu, tak by dolecieć na Marsa i wrócić na Ziemię.Damiano á-la-Triste pisze: ↑16 grudnia 2023, 22:59I jutro tyle samo bo spin-prime Shipa 28 zrobili ale dzisiaj już siły nie mam![]()
No tak to ma działać co w tym dziwnego?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 grudnia 2023, 23:41A widziałeś tą animację lotu na marsa...? Kurde pewnie dziś już nie znajdę, ale Musk zrobił "przetankowanie" (oczywiście tylko animację) czy coś w tym stylu, tak by dolecieć na Marsa i wrócić na Ziemię.Damiano á-la-Triste pisze: ↑16 grudnia 2023, 22:59I jutro tyle samo bo spin-prime Shipa 28 zrobili ale dzisiaj już siły nie mam![]()
No dla mnie o dziwne. Najpierw niech w ogóle ich rakiety polecą.Damiano á-la-Triste pisze: ↑17 grudnia 2023, 12:20No tak to ma działać co w tym dziwnego?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 grudnia 2023, 23:41A widziałeś tą animację lotu na marsa...? Kurde pewnie dziś już nie znajdę, ale Musk zrobił "przetankowanie" (oczywiście tylko animację) czy coś w tym stylu, tak by dolecieć na Marsa i wrócić na Ziemię.Damiano á-la-Triste pisze: ↑16 grudnia 2023, 22:59
I jutro tyle samo bo spin-prime Shipa 28 zrobili ale dzisiaj już siły nie mam![]()
Bruh przecież Starship poleciał nawet w tym roku w kosmos ostatnio a 99% problemów jest z FAAHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 grudnia 2023, 19:33No dla mnie o dziwne. Najpierw niech w ogóle ich rakiety polecą.Damiano á-la-Triste pisze: ↑17 grudnia 2023, 12:20No tak to ma działać co w tym dziwnego?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 grudnia 2023, 23:41
A widziałeś tą animację lotu na marsa...? Kurde pewnie dziś już nie znajdę, ale Musk zrobił "przetankowanie" (oczywiście tylko animację) czy coś w tym stylu, tak by dolecieć na Marsa i wrócić na Ziemię.![]()
Ah, pewnie to dlatego, że mało o tym wspominałemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 grudnia 2023, 19:33 A tak poważnie, to nie miałem zielonego pojęcia, że taka opcja jest brana pod uwagę. Nie znam się. Dla mnie to całkowite zaskoczenie.
Ja wiem tyle o całym kosmosie, co Szanowny Herszt BAZTEK napisze.Damiano á-la-Triste pisze: ↑18 grudnia 2023, 18:12Bruh przecież Starship poleciał nawet w tym roku w kosmos ostatnio a 99% problemów jest z FAAHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 grudnia 2023, 19:33No dla mnie o dziwne. Najpierw niech w ogóle ich rakiety polecą.![]()
Ah, pewnie to dlatego, że mało o tym wspominałemHeinz-Werner Grüner pisze: ↑17 grudnia 2023, 19:33 A tak poważnie, to nie miałem zielonego pojęcia, że taka opcja jest brana pod uwagę. Nie znam się. Dla mnie to całkowite zaskoczenie.