Edelweiss NachrichtenAgentur (ENA) ma spełniać rolę komunikatora Szarotkowej Krainy ze światem zewnętrznym. Chcesz się dowiedzieć co się dzieje w innej części mikroświata? Zajrzyj właśnie tu!
Za nami dyskusja, preselekcja preselekcji, preselekcja oraz ustalenie zestawu barw — uff! Rozpoczynamy pierwsze z głosowań mających na celu wyłonienie flagi dla Pollinu, które zakończy się o północy w Nowy Rok. W drugim głosowaniu ustalimy barwy dla wybranego wariantu. Zapraszam do urn!
Pora na statystyki! W głosowaniu wzięło już udział 46 osób. Istnieje spora szansa na to, że frekwencja przekroczy 50% aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu. Czasu coraz mniej — głosowanie w tym etapie plebiscytu zakończy się o północy w Nowy Rok.
Helwetyk pisze: ↑28 grudnia 2023, 10:05
Pora na statystyki! W głosowaniu wzięło już udział 46 osób. Istnieje spora szansa na to, że frekwencja przekroczy 50% aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu. Czasu coraz mniej — głosowanie w tym etapie plebiscytu zakończy się o północy w Nowy Rok.
Ostatni komunikat, ostatni dzień głosowania! W głosowaniu wzięło już udział 57 osób, frekwencja przekroczyła 50% aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu. Jutro poznamy wyłoniony w plebiscycie wzór i przystąpimy do głosowania nad kolorem flagi.
Helwetyk pisze: ↑31 grudnia 2023, 10:13Ostatni komunikat, ostatni dzień głosowania! W głosowaniu wzięło już udział 57 osób, frekwencja przekroczyła 50% aktywnych i zweryfikowanych w Stemplu mieszkańców Pollinu. Jutro poznamy wyłoniony w plebiscycie wzór i przystąpimy do głosowania nad kolorem flagi.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2024, 08:07
Tutaj jest chyba tylko jeden słuszny wybór.
Jak dla mnie, trzy: pomarańcz, granat i purpura. Ale, przynajmniej póki co, jeden z jedynie słusznych prowadzi.
Rozumiem, ze biały jest nietykalny?
Ech… Wiem, że w gorącym okresie, ale była dyskusja o zestawie barwnym. Zarządzałem dwa głosowania z pełnym przekonaniem, że wszystkie oczekiwane warianty zostały poddane pod głosowanie. Z kontekstu rozumiem, że idzie o to, żeby rozważyć także wariant z żółtym zamiast białego?