Było 10, było — nie obeszło się bez ofiar…Kajetan Sikorski pisze: ↑29 stycznia 2024, 11:25 Można by pomyśleć o 10 lub 15 minutach, żeby bardziej namieszało to w tabeli :twisted:
SOS 9 (Meta Rajdu Szarotki) - Kopalnia - Grünerwald
Regulamin forum
Re: SOS 9 (Meta Rajdu Szarotki) - Kopalnia - Grünerwald
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli chodzi o Pit stop (w garażu u pań) to było 10 minut, ale w przełaju było tylko 5 minut.Helwetyk pisze: ↑29 stycznia 2024, 11:57Było 10, było — nie obeszło się bez ofiar…Kajetan Sikorski pisze: ↑29 stycznia 2024, 11:25 Można by pomyśleć o 10 lub 15 minutach, żeby bardziej namieszało to w tabeli :twisted:![]()
A tak, słusznie, słusznie…Kajetan Sikorski pisze: ↑29 stycznia 2024, 12:28Jeśli chodzi o Pit stop (w garażu u pań) to było 10 minut, ale w przełaju było tylko 5 minut.Helwetyk pisze: ↑29 stycznia 2024, 11:57Było 10, było — nie obeszło się bez ofiar…Kajetan Sikorski pisze: ↑29 stycznia 2024, 11:25 Można by pomyśleć o 10 lub 15 minutach, żeby bardziej namieszało to w tabeli :twisted:![]()
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Ten sezon to sezon dram xDDD
Ojciec Organizator to będzie zaraz siwy albo straci włosy albo rzuci to wszystko
Zaparzyć meliski, Herr Oberhaupt? 
Ojciec Organizator to będzie zaraz siwy albo straci włosy albo rzuci to wszystko
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niech lud oceni, czy mam już siwy łeb i łysinę. Wzrok mam podobno dobry, a nie widzę tego.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑29 stycznia 2024, 14:27 Ten sezon to sezon dram xDDD
Ojciec Organizator to będzie zaraz siwy albo straci włosy albo rzuci to wszystkoZaparzyć meliski, Herr Oberhaupt?
![]()
Nie powiem parę siwków jest, ale to jeszcze takie "dziewicze".
Co do melisy, nie pomoże.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak jeszcze w gwoli natchnienia do pracy, spiszę to sobie za wczasu, bo pewnie zapomnę w jakim wątku rozmawialiśmy. Tak jak "po leocku" to kiedyś, tak "po hańcowemu" = zapomniałem i szukaj igły...Helwetyk pisze: ↑29 stycznia 2024, 10:59Już zawczasu — pół żartem, pół serio — przesyłam wyrazy moralnego wsparcia oraz życzenia wytrwałości na motywie organizacji Pierwszej Konferencji Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 stycznia 2024, 10:16 Wszystkie wasze uwagi zostaną zebrane i w stosownym czasie sobie o tym podyskutujemy. Oby jak najszybciej.![]()
Żeby jeszcze w jednym…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 stycznia 2024, 20:46Tak jeszcze w gwoli natchnienia do pracy, spiszę to sobie za wczasu, bo pewnie zapomnę w jakim wątku rozmawialiśmy. Tak jak "po leocku" to kiedyś, tak "po hańcowemu" = zapomniałem i szukaj igły...Helwetyk pisze: ↑29 stycznia 2024, 10:59Już zawczasu — pół żartem, pół serio — przesyłam wyrazy moralnego wsparcia oraz życzenia wytrwałości na motywie organizacji Pierwszej Konferencji Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑29 stycznia 2024, 10:16 Wszystkie wasze uwagi zostaną zebrane i w stosownym czasie sobie o tym podyskutujemy. Oby jak najszybciej.![]()
![]()