Freiwald
Regulamin forum

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Freiwald
Korzystając z tego, że to wątek organizacyjny (tak po części) to upraszam również o wybranie barw herbu i symbolikę. Przyjrzyj się proszę, Herr @Ludwig Tomović co mamy w pozostałych miastach i jak to widzisz. Myślę, że warto także by inni Edle na to spojrzeli i może doradzili co może być symbolem Freiwald.
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dosłownie wczoraj zacząłem o tym myślećHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2024, 21:29 Korzystając z tego, że to wątek organizacyjny (tak po części) to upraszam również o wybranie barw herbu i symbolikę. Przyjrzyj się proszę, Herr @Ludwig Tomović co mamy w pozostałych miastach i jak to widzisz. Myślę, że warto także by inni Edle na to spojrzeli i może doradzili co może być symbolem Freiwald.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
I jaka konkluzja?Ludwig Tomović pisze: ↑04 lutego 2024, 21:34Dosłownie wczoraj zacząłem o tym myślećHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2024, 21:29 Korzystając z tego, że to wątek organizacyjny (tak po części) to upraszam również o wybranie barw herbu i symbolikę. Przyjrzyj się proszę, Herr @Ludwig Tomović co mamy w pozostałych miastach i jak to widzisz. Myślę, że warto także by inni Edle na to spojrzeli i może doradzili co może być symbolem Freiwald.![]()
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2024, 21:35I jaka konkluzja?Ludwig Tomović pisze: ↑04 lutego 2024, 21:34Dosłownie wczoraj zacząłem o tym myślećHeinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lutego 2024, 21:29 Korzystając z tego, że to wątek organizacyjny (tak po części) to upraszam również o wybranie barw herbu i symbolikę. Przyjrzyj się proszę, Herr @Ludwig Tomović co mamy w pozostałych miastach i jak to widzisz. Myślę, że warto także by inni Edle na to spojrzeli i może doradzili co może być symbolem Freiwald.![]()
![]()
"In progress"
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czas goni.Ludwig Tomović pisze: ↑04 lutego 2024, 21:35
"In progress"![]()
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Freiwald, 15.02.2024r.
WniosekUprzejmie proszę o wyrażenie zgody na wyznaczenie i zajęcie parceli mieszkalnej w Freiwald oraz wnoszę o dotację na budowę dworku mieszkalnego.
Z poważaniem
Lieselotte Augentrost.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy ten wniosek nie powinien trafić do Centrali? Ja nie mam nic przeciwko, skoro miasteczko powstalo z inicjatywy prywatnej, to mógłby coś tam Herr @Ludwig Tomović zarzucić. Co Ty na to?Femme Mystere pisze: ↑15 lutego 2024, 13:32Freiwald, 15.02.2024r.Wniosek
Uprzejmie proszę o wyrażenie zgody na wyznaczenie i zajęcie parceli mieszkalnej w Freiwald oraz wnoszę o dotację na budowę dworku mieszkalnego.
Z poważaniem
Lieselotte Augentrost.
Co do dworku... To pamiętacie o prawie Edelweiss?
viewtopic.php?f=44&t=393
viewtopic.php?f=36&t=394
Za "liczne i niezwykle wybrzmiałe osiągniecia w rozwoju Kotliny oraz osobliwą sytuację Szanownej Pani mógłbym nadać prawo do posiadania kolejne prywatnych włości...
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chciałam najpierw uzyskać zgodę włodarzy miasteczka. W następnej kolejności zgłosiłabym się do EdelBau. Nawet w przypadku powierzenia dworku, za co byłabym oczywiście wdzięczna, dworek należy wybudować, ponieważ nie ma dostepnych i spełniających moje oczekiwania 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie ma w ogóle ich postawionych...Femme Mystere pisze: ↑16 lutego 2024, 09:52 Chciałam najpierw uzyskać zgodę włodarzy miasteczka. W następnej kolejności zgłosiłabym się do EdelBau. Nawet w przypadku powierzenia dworku, za co byłabym oczywiście wdzięczna, dworek należy wybudować, ponieważ nie ma dostepnych i spełniających moje oczekiwania![]()
BTW, przedwczoraj oglądałem "Alicję w Krainie Czarow" i tak jeden z obiektów wyglądał tak:
Czy to wystarczający jakościowo? Czy jednak zbyt prostackie?

Może własnie w kontrze do "swawolnego charakteru", jak sądzę miał mieć Freiwald, to w okolicy dworki mogą być mówiąc kolokwialnie, w pytę?
- Faktotum
-
ODZNACZENIA