Ja się pytam kiedy?Ludwig Tomović pisze: ↑19 lutego 2024, 17:38Nic mi o tym nie wiadomoPiwski Sroczyński pisze: ↑19 lutego 2024, 02:03Czy jest Szanowny Pan może członkiem wspólnoty Kościoła Powszechnego, która w Kotlinie działa dzięki ofiarnej pracy Jego Ekscelencji Biskupa @Roman Schädel ?Ludwig Tomović pisze: ↑07 stycznia 2024, 22:01
Wspólnota religijna, chcąca wybudować mały kościółek i prowadzić tutaj luźną działalność społeczno-religijną.
Narracyjnie byłaby na początek odbudowa starego budynku i dawnej wspólnoty.
Raczej planowałem pójść "na swoje"
Co myślę że będzie z obopólną korzyścią
Freiwald
Regulamin forum

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311

- LICZBA MIESZKAŃCÓW: 4 311
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Freiwald
- Piwski Sroczyński • Stempel
-
ODZNACZENIA
Tak sobie teraz myślę, dałoby się w takim razie może zbudować naszą świątynię w miejscowości? Mógłbym to w minecrafcie zbudować jako wizualizację i ładne zdjęcia porobić. Czy jednak stawiacie na jednolitość w smaku nieKPP?Ludwig Tomović pisze: ↑19 lutego 2024, 17:38 Nic mi o tym nie wiadomo
(-) abp Piwski Żmij-Sroczyński, Wikariusz Generalny Jego Świątobliwości
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
"Naszą" w sensie?Piwski Sroczyński pisze: ↑19 lutego 2024, 22:30Tak sobie teraz myślę, dałoby się w takim razie może zbudować naszą świątynię w miejscowości? Mógłbym to w minecrafcie zbudować jako wizualizację i ładne zdjęcia porobić. Czy jednak stawiacie na jednolitość w smaku nieKPP?Ludwig Tomović pisze: ↑19 lutego 2024, 17:38 Nic mi o tym nie wiadomo
-
ODZNACZENIA
Diecezji Wolkenbadzkiej, której prowadzeniem zajmę się jako Arcybiskup Osieka do czasu powrotu Jego Ekscelencji Bp Romana.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Młay misz-masz.. Wolkenbad ma swój kościół, a Freiwald dopiero zamierza go wybudować. Nie mniej i jeden i drugi, jeśli jest taka potrzeba może być rysowany choćby i w Simsach. 
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Piwski Sroczyński Byłoby cudownie, gdyby jego ekscelencja mogła przygotować mszę z okazji Schmelzfest.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

-
ODZNACZENIA
Jakieś nabożeństwo da się załatwić, pomyślę nad tymFemme Mystere pisze: ↑20 lutego 2024, 23:50 @Piwski Sroczyński Byłoby cudownie, gdyby jego ekscelencja mogła przygotować mszę z okazji Schmelzfest.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No taka była umowa! Nie ma zmiłuj.Piwski Sroczyński pisze: ↑21 lutego 2024, 00:19Jakieś nabożeństwo da się załatwić, pomyślę nad tymFemme Mystere pisze: ↑20 lutego 2024, 23:50 @Piwski Sroczyński Byłoby cudownie, gdyby jego ekscelencja mogła przygotować mszę z okazji Schmelzfest.
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Możecie sobie zbudować, będzie ekumeniczniePiwski Sroczyński pisze: ↑20 lutego 2024, 20:30Diecezji Wolkenbadzkiej, której prowadzeniem zajmę się jako Arcybiskup Osieka do czasu powrotu Jego Ekscelencji Bp Romana.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To będzie jeden Freiwald, dwa kościoły i 5 chłopa na krzyż.Ludwig Tomović pisze: ↑21 lutego 2024, 18:14Możecie sobie zbudować, będzie ekumeniczniePiwski Sroczyński pisze: ↑20 lutego 2024, 20:30Diecezji Wolkenbadzkiej, której prowadzeniem zajmę się jako Arcybiskup Osieka do czasu powrotu Jego Ekscelencji Bp Romana.![]()