Ankieta - termin biegu masowego
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ankieta - termin biegu masowego
Zgodnie z sugestią, utworzyłem ankietę. Proszę o oddanie głosu zainteresowanych.
@Albert Fryderyk de Espada @Pavel van der Gibson @Heinz-Werner Grüner @Joachim Cargalho
@Albert Fryderyk de Espada @Pavel van der Gibson @Heinz-Werner Grüner @Joachim Cargalho
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ankieta - termin biegu masowego
Potencjalnie mnie też odpowiada.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zdecydowanie w środę i może być o 21:30
Poniedziałek i wtorek to nie wiem o której wyląduje w domu. Potencjalnie od czwartku będę mało dostępny popołudniami i wieczorami, raczej po 22.
Poniedziałek i wtorek to nie wiem o której wyląduje w domu. Potencjalnie od czwartku będę mało dostępny popołudniami i wieczorami, raczej po 22.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mi poniedziałek albo wtorek wieczorem odpowiada w zasadzie o każdej godzinie po 18. Niestety ale środa u mnie odpada a czwartek nie wcześniej jak o 20. Reszta tygodnia raczej spokój.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może być i w grudniu, po południu, prawda?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑10 marca 2024, 20:41 Mi poniedziałek albo wtorek wieczorem odpowiada w zasadzie o każdej godzinie po 18. Niestety ale środa u mnie odpada a czwartek nie wcześniej jak o 20. Reszta tygodnia raczej spokój.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Kurczę, widzę, że cięzko znaleźć termin, który by każdemu pasował. Mamy dwa wyjścia.
1) rozegrać bieg w którymś z terminów w tym nadchodzącym tygodniu, nawet kosztem niepełnej frekwencji,
2) odłożyć na jeszcze następny tydzień, może uda się zebrać wszystkich.
Ja bym optował za 1 rozwiązaniem, bo odłożenie tego w czasie może skutkować tym, że nigdy się nie zmobilizujemy. Problem tylko taki, że nie chciałbym nikogo celowo dyskryminować i wykluczać z rywalizacji, a szczególnie @Albert Fryderyk de Espada, bo będziemy rywalizować o zwycięstwo w całym cyklu.
1) rozegrać bieg w którymś z terminów w tym nadchodzącym tygodniu, nawet kosztem niepełnej frekwencji,
2) odłożyć na jeszcze następny tydzień, może uda się zebrać wszystkich.
Ja bym optował za 1 rozwiązaniem, bo odłożenie tego w czasie może skutkować tym, że nigdy się nie zmobilizujemy. Problem tylko taki, że nie chciałbym nikogo celowo dyskryminować i wykluczać z rywalizacji, a szczególnie @Albert Fryderyk de Espada, bo będziemy rywalizować o zwycięstwo w całym cyklu.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Znaczy ja widzę że @Heinz-Werner Grüner i ja dalibyśmy radę się zjawić w czwartek około tej 22-23.
Teraz pytanie czy wam takie godziny odpowiadają?
Bo ja poza środą mogę się zjawić bez problemu w godzinach wieczornych lub nawet nocnych.
Teraz pytanie czy wam takie godziny odpowiadają?
Bo ja poza środą mogę się zjawić bez problemu w godzinach wieczornych lub nawet nocnych.