Święto Roztopów to jedno z najważniejszych wydarzeń w roku każdego Edla. Zwieńczeniem dwutygodniowego imprezowania jest wspólna celebracja oficjalnego przekazania władzy na rzecz Oberhaupta Grünera.
Same uroczystości to niezliczone gry, zabawy, koncertowanie i ucztowanie bez końca. Kto jeszcze tego nie przezył, to musi koniecznie zrobić to w tym roku! 1924 roku w ramach konkursu krajowego wybrano Wolkenbad jako miejsce odbywania się wszelkich uroczystości.
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
Jak wy macie te narty ustawione, że umiecie zejść poniżej 1:50
Ambasador Księstwa Sarmacji
Zastępca Samozwańczego Sekretarza Mikroświatowej Unii Piłkarskiej
Były Kanclerz Księstwa Sarmacji
Prezes VfB 1923 Wolkenbad
W ogóle ciekawe, przebiłem rekord i zarazem swój PB o prawie sekundę.
Ta trasa daje znakomite pole do manewru na bicie rekordów. Jest jeden minus, nie oodaje przy maleńkim błędzie. Myślę, że masz solidnie wyżyłowany wynik. Z ciekawości, na oko ile prób zaliczasz, ile dojeżdżasz?
PS. nie masz może nagrane tego rekordu? Zrobiło by się jakiś filmik, za jakiś czas... bo teraz to mogę co najwyżej patrzeć jak jedziecie. Real mnie przygniótł.
W ogóle ciekawe, przebiłem rekord i zarazem swój PB o prawie sekundę.
Ta trasa daje znakomite pole do manewru na bicie rekordów. Jest jeden minus, nie oodaje przy maleńkim błędzie. Myślę, że masz solidnie wyżyłowany wynik. Z ciekawości, na oko ile prób zaliczasz, ile dojeżdżasz?
PS. nie masz może nagrane tego rekordu? Zrobiło by się jakiś filmik, za jakiś czas... bo teraz to mogę co najwyżej patrzeć jak jedziecie. Real mnie przygniótł.
Oj dużo prób jest... bardzo dużo.
No ale czasem siada ta jedyna.
A z tymi powtórkami to nwm, jak pamiętam to one były jakością zbliżone do niczego. Gdzieś w tgz. międzyczasie zobaczę czy nie da się tego nagrać np OBSem lub czymś takim.