Z myślą o Tobie starałem się dzisiaj "wjechać" z tabelkami.
Może jakieś info zza kulis?Zobaczymy z czym będziemy się mierzyć w następnym sezonie, który będzie zrzeszał jeszcze więcej zespołów... O tak, są kolejni chętni do dołączenia, a i szykują się zaskakujące roszady trenerskie! Bądźcie czujni!

Te info lada dzień zostaną ogłoszone. Nowa ekipa dołączy pewnie jutro, a nowego trenera należy wyczekiwać w ekipie Baridasu.
Pozwoliłem sobie zwyczajnie skopiować tabelki z Waszego postu i wkleić na forum Cesarstwa Niemieckiego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:02 A jak wygląda ranking HWG, który prowadzę już od dłuższego czasu. Jest dość wymierny i mam nadzieję, że jest uznawany przez wszystkich fanów piłki nożnej w wydaniu mikronacyjnym.
Ja też uznaje te tabelki za ważne.Friedrich von Baden pisze: ↑11 czerwca 2024, 13:58Pozwoliłem sobie zwyczajnie skopiować tabelki z Waszego postu i wkleić na forum Cesarstwa Niemieckiego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:02 A jak wygląda ranking HWG, który prowadzę już od dłuższego czasu. Jest dość wymierny i mam nadzieję, że jest uznawany przez wszystkich fanów piłki nożnej w wydaniu mikronacyjnym.
Tym samym jak najbardziej uznajemy w Niemczech obie tabelki oraz dane w nich zawarte.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości