@Heinz-Werner Grüner

A czy można prosić o dział ambasady? Ikonkę dostaniecie w żądanym rozmiarze poprzez DiscordaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑27 kwietnia 2024, 19:40DW: @Krzysztof Windsor - nadano rangę ambasadora, choć gryzie mi się to z obywatelstwem.
Wasza Ekscelencjo,
Drogi Przyjacielu,
Cóż za miła niespodzianka, że to właśnie Wasza Ekscelencja, a jednocześnie bliski przyjaciel nie tylko mój, ale i całej Kotliny, poniekąd mający także nasze obywatelstwo, oficjalnie został przedstawicielem Królestwa Voxlandu w Szarotkowej Krainie.
Jakby tak się dłużej zastanowić, to chyba lepszej kandydatury nie mogliśmy się spodziewać, gdyż ta jest wręcz idealna.
Nasze relacje osobiste powinny wpłynąć tylko na wzmocnienie współpracy na linii Voxland-Edelweiss, co mnie bardzo cieszy i jednocześnie uświadcza w przekonaniu, że kierunek ten będzie jednym z dominującym w naszej polityce zagranicznej.
Agreement przyjmuje z nieskrywaną radościa i życzę Waszej Ekscelencji sukcesów na polu zawodowym.
Stadt Edelweiss, dn. 27 kwietnia 1924 r.
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości