To znaczy? Chodzi o państwową posadę?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:47Jak są przedsiębiorstwa to można też w zasadzie dopisać naszą zbrojeniówkę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 kwietnia 2024, 19:55 Maleńka aktualizacja - dodano čuvara Sandjaku i vacat w Grunerwaldzie.
Kto jest kim w Edelweiss
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Kto jest kim w Edelweiss
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mhmm, mamy wypisane stanowiska w takim Nadlu to i zbrojeniówkę teoretycznie można by umieścić, w końcu też państwowa spółka.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:51To znaczy? Chodzi o państwową posadę?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:47Jak są przedsiębiorstwa to można też w zasadzie dopisać naszą zbrojeniówkę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 kwietnia 2024, 19:55 Maleńka aktualizacja - dodano čuvara Sandjaku i vacat w Grunerwaldzie.
Za biuro okrętowe w zasadzie odpowiadam ja, za pozostałe dwa komponenty to już ciężko powiedzieć.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sorka, zmęczenie. Jutro ogarnę.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:52Mhmm, mamy wypisane stanowiska w takim Nadlu to i zbrojeniówkę teoretycznie można by umieścić, w końcu też państwowa spółka.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:51To znaczy? Chodzi o państwową posadę?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 kwietnia 2024, 21:47
Jak są przedsiębiorstwa to można też w zasadzie dopisać naszą zbrojeniówkę.
Za biuro okrętowe w zasadzie odpowiadam ja, za pozostałe dwa komponenty to już ciężko powiedzieć.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Moim zdaniem jest aktualne. Ewentualnie możemy zrobić jakąś rekrutację na faktotum. I mogłabym znów przejąć Edelbau.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak jak wspominałem wcześniej, można dodać dyrektorów instytucji.
W spisie brakuje chociażby Akademii Narodowej - może przeoczyłem.
Gdyby Oberhaupt chciał trochę odciążyć się w obowiązkach, jestem gotowy przejąć odpowiedzialność za departament dyplomatyczny.
Gdyby Oberhaupt chciał trochę odciążyć się w obowiązkach, jestem gotowy przejąć odpowiedzialność za departament dyplomatyczny.

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Z mojej strony chciałabym poprzeć wniosek @Joachim Cargalho i mogę mu pomagać w departamencia. Powodzenia, Kolego Złoty.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem w sumie jaki jest mój status we Freiwaldzie, ale można coś o tym ew. dodać
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tato jedynie ewentualnie mogę pomóc w tym, ponieważ no politykiem nie jestem, ale gospodarka, a zwłaszcza samochody i pojazdy lądowe mnie interesują:
Leiter der StrassenAbteilung - Wydział Drogowy - vacat(Zgłaszam się)
@Heinz-Werner Grüner
Leiter der StrassenAbteilung - Wydział Drogowy - vacat(Zgłaszam się)
@Heinz-Werner Grüner
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Była prowadzona, ale nikt się nie zgłosił, sam nie wybrałem.Femme Mystere pisze: ↑18 lipca 2025, 08:57 Moim zdaniem jest aktualne. Ewentualnie możemy zrobić jakąś rekrutację na faktotum. I mogłabym znów przejąć Edelbau.
Akademie dodane. Z dyplomacją to sobie poradzę. A po drugie reprezentuje to stanowisko (chyba, bo sam nie wiem) jako oberhaupt i pomocniczo faktotum...Joachim Cargalho pisze: ↑18 lipca 2025, 09:07 Tak jak wspominałem wcześniej, można dodać dyrektorów instytucji.
Gdyby Oberhaupt chciał trochę odciążyć się w obowiązkach, jestem gotowy przejąć odpowiedzialność za departament dyplomatyczny.![]()
Poprawione o wszystkie zaakceptowane prośby.