W roku 1922 w ramach Rajdowych Mistrzostw Austro-Węgier odbywał się nasz regionalny Rajd Orientyki. Wspólnie ze Slawonią, naszym sąsiadem od wschodu stworzyliśmy niezapomnianą imprezę dającą prędkości o jakich nie marzycie. Od kolejnego sezonu jeździmy już pod egidą Rajdu Szarotki i z tego tytułu też nam bardzo miło.
Jeśli jesteś fanem motoryzacji, musisz tu zaglądać.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:32
Mega więc mnie cieszy pojawienie się opcji z Audi (co ciekawe, do dzisiaj nie wiedziałem, że protoplastą marki był HORCH (@Albert Fryderyk de Espada wiedziałeś???) bo to pojawienie się nowego koncernu samochodowego w F1.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 maja 2024, 22:17
A chyba o to chodzi by mierzyły się marki pojazdów, ze swoimi silnikami i swoimi koncepcjami, a nie jakieś prywatne folwarki, prawda?
Mi to tam to w sumie bez różnicy, ważne żeby była walka
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:32
Mega więc mnie cieszy pojawienie się opcji z Audi (co ciekawe, do dzisiaj nie wiedziałem, że protoplastą marki był HORCH (@Albert Fryderyk de Espada wiedziałeś???) bo to pojawienie się nowego koncernu samochodowego w F1.
A chyba o to chodzi by mierzyły się marki pojazdów, ze swoimi silnikami i swoimi koncepcjami, a nie jakieś prywatne folwarki, prawda?
No ostatni wyścig daje już sporo fajnej zabawy!
No właśnie ostatni wyścig był bardzo nudny
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta