Z powodu bardzo obfitych opadów śniegu wszelkie roboty na placu budowy zostały wstrzymane do dnia jutrzejszego.
Podpisano,
Inżynier Jan Karowitz
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann

Nie ukrywam, że sam pomysł został przeze mnie nieco zapomniany, ale mogę wynająć któregoś z koni, jakie na pewno w stadninie się znajdują.Pavel van der Gibson pisze: ↑28 maja 2024, 07:52 Czy można nabyć konia najlepszego z najlepszych, aby wziąć udział w gonitwie w RON?![]()

O tak! Taka aukcja koni to było by coś, lub właśnie konkurs piękności. Tylko ustawić jakieś sensowne zasady i mamy całkiem przyjemny zalążek wierzchowców, na których możmey bazować jako "reproduktorzy".Fabio Rhyner pisze: ↑31 maja 2024, 11:26Stajnie narodowe w Edelweiss, cudowny pomysł. Pamiętam swego czasu, że była na ten temat bardzo intensywna dyskusja w przeszłości. Cieszę się, że udało się wcielić koncepcję w życie a przede wszystkim, że jest tym tematem całkiem spore zainteresowanie. Trzymam kciuki za wszystkich hodowców oraz kadrę dżokejów ^^
Kto wie być może jakiś konkurs piękności koni na EdeLiebealbo zawody jeździeckie o puchar oberhaupta
![]()
![]()
Ps. Niewiedziałem, że taki dobry interes na tych koniach #Aurora #Liberty
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości