Jak każdy naukowiec oddany swojej pasji poszerzania wiedzy w swojej dziedzinie
Edelweisski Wątek Kosmiczny
- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Edelweisski Wątek Kosmiczny
Rozumiem
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie jestem też naukowcem i zdecydowanie za daleko mi do tego tytułuJürgen Voller pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:06 Rozumiem![]()
Jak każdy naukowiec oddany swojej pasji poszerzania wiedzy w swojej dziedzinie![]()
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W "naszych kręgach" śmiało można uznać Cię za guru kosmicznej wiedzy. Nie bądź taki skromny, Herr Damiano!Damiano Windsachen pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:52Nie jestem też naukowcem i zdecydowanie za daleko mi do tego tytułuJürgen Voller pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:06 Rozumiem![]()
Jak każdy naukowiec oddany swojej pasji poszerzania wiedzy w swojej dziedzinie![]()
![]()
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ale zdecydowanie astronom ze mnie jak z koziej dupy trąbka i akurat w kwestii astronomii wiem tyle co i Wy, jednak na szczęście astronautyka to zupełnie coś innegoHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 10:58W "naszych kręgach" śmiało można uznać Cię za guru kosmicznej wiedzy. Nie bądź taki skromny, Herr Damiano!Damiano Windsachen pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:52Nie jestem też naukowcem i zdecydowanie za daleko mi do tego tytułuJürgen Voller pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:06 Rozumiem![]()
![]()
![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wiesz, dla laika to spłycenie do jednej nauki ma sens.Damiano Windsachen pisze: ↑22 czerwca 2024, 11:05Ale zdecydowanie astronom ze mnie jak z koziej dupy trąbka i akurat w kwestii astronomii wiem tyle co i Wy, jednak na szczęście astronautyka to zupełnie coś innegoHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 10:58W "naszych kręgach" śmiało można uznać Cię za guru kosmicznej wiedzy. Nie bądź taki skromny, Herr Damiano!Damiano Windsachen pisze: ↑21 czerwca 2024, 15:52
Nie jestem też naukowcem i zdecydowanie za daleko mi do tego tytułu![]()
![]()
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Pewnie tak ale ja tam zawsze staram się to rozróżniaćHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 11:35Wiesz, dla laika to spłycenie do jednej nauki ma sens.Damiano Windsachen pisze: ↑22 czerwca 2024, 11:05Ale zdecydowanie astronom ze mnie jak z koziej dupy trąbka i akurat w kwestii astronomii wiem tyle co i Wy, jednak na szczęście astronautyka to zupełnie coś innegoHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 10:58
W "naszych kręgach" śmiało można uznać Cię za guru kosmicznej wiedzy. Nie bądź taki skromny, Herr Damiano!![]()
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No i doczekaliśmy się tego niesamowitego filmu od Everyday Astronaut z Elonem Muskiem oprowadzającym widza po Starbase! Film strasznie dobry, a przede wszystkim dobrze informujący o postępie prac nad IFT-5!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To na raty rozbić! Bardzo przyjemnie się słucha i oglądaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 20:10 Panie, godzinę na tą gadaninę mam poświęcić? Nie dam rady...![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No, ale za wiele się dzieje w realu, ale ok, może chociaż przesłucham na spacerku z psem, a w razie czego będę spoglądał na obraz.Damiano Windsachen pisze: ↑22 czerwca 2024, 20:13To na raty rozbić! Bardzo przyjemnie się słucha i oglądaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑22 czerwca 2024, 20:10 Panie, godzinę na tą gadaninę mam poświęcić? Nie dam rady...![]()
![]()