Dziś, że tak wyprzedzę, Gruzini polegli po zaciętym boju Turkom. Co prawda stawiałem 2:0, a było w końcu 3:1 to i tak było blisko remisu.
Organizacja XXVI Mistrzostw Mikroświata - zgłoszenia
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Organizacja XXVI Mistrzostw Mikroświata - zgłoszenia
Herr Voller, ja znakomicie zdaje sobie sprawę jakie są wyniki, a o i grze poszczególnych drużyn co nieco wiem. Ogladam ile mogę, a i powtórki, skróty staram się nadrabiać. Nie mniej dziękuje bardzo za streszczanie tego co się dzieje na realnym Euro.
Dziś, że tak wyprzedzę, Gruzini polegli po zaciętym boju Turkom. Co prawda stawiałem 2:0, a było w końcu 3:1 to i tak było blisko remisu.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panowie, wielka szkoda, że się w połowie turnieju zatrzymaliście 
Zgłosił się już ktoś do organizacji?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tam oglądam, ale pisać mi się o dokonaniach ekip nie za bardzo chce. Co ciekawe, chyba nie mam żadnych swoich faworytów. Lubię niespodzianki, ale żal d... ściska, że taka Słowenia czy Gruzja wychodzą z grupy, a nasi gdzieś tam już na Tahiti czy innym Bali się opalają.Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:54 Panowie, wielka szkoda, że się w połowie turnieju zatrzymaliście
Czy ktoś się zgłosił? Oczywiście. Czas na składanie ofert jeszcze jest:
"Termin skladania ofert mija 13 lipca biezacego roku. Po tym terminie wszystkie zlozone kandydatury zostana poddane ocenie, a nastepnie przejdziemy do etapu glosowania. Glosowanie odbedzie sie w dniach od 15 do 31 lipca."
Na razie obrazowo mamy od Osieka, ale chętni są jeszcze: Federacja Nordacka, no i poniekąd my, ale sam nie wiem czy się wyrobię.
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Voxland też się zgłosi, bo prace przygotowawcze już trwają.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 09:56Ja tam oglądam, ale pisać mi się o dokonaniach ekip nie za bardzo chce. Co ciekawe, chyba nie mam żadnych swoich faworytów. Lubię niespodzianki, ale żal d... ściska, że taka Słowenia czy Gruzja wychodzą z grupy, a nasi gdzieś tam już na Tahiti czy innym Bali się opalają.Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:54 Panowie, wielka szkoda, że się w połowie turnieju zatrzymaliście
"Termin skladania ofert mija 13 lipca biezacego roku. Po tym terminie wszystkie zlozone kandydatury zostana poddane ocenie, a nastepnie przejdziemy do etapu glosowania. Glosowanie odbedzie sie w dniach od 15 do 31 lipca."
Na razie obrazowo mamy od Osieka, ale chętni są jeszcze: Federacja Nordacka, no i poniekąd my, ale sam nie wiem czy się wyrobię.
- Krzysztof Windsor • Stempel
- Ambasador Królestwa Voxlandu
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie!Gaetano Kohlmeise pisze: ↑28 czerwca 2024, 12:19Voxland też się zgłosi, bo prace przygotowawcze już trwają.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 09:56Ja tam oglądam, ale pisać mi się o dokonaniach ekip nie za bardzo chce. Co ciekawe, chyba nie mam żadnych swoich faworytów. Lubię niespodzianki, ale żal d... ściska, że taka Słowenia czy Gruzja wychodzą z grupy, a nasi gdzieś tam już na Tahiti czy innym Bali się opalają.Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:54 Panowie, wielka szkoda, że się w połowie turnieju zatrzymaliście
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No tak! Zapomniałem. Przecież śledzę ten wątek. 
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to będzie spora konkurencja. Voxland zasługuje na to przez fakt kreatywności mieszkańców, Osiek byłby wyjściem poza mikronacyjnych szablon.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Obie mikro poczyniły już spore plany i tam widać efket prac. FN i my na razie wyczekujemy dobrego momentu by dołączyć do gry.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 20:04 No to będzie spora konkurencja. Voxland zasługuje na to przez fakt kreatywności mieszkańców, Osiek byłby wyjściem poza mikronacyjnych szablon.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oczywiście, to dobra taktyka. Trzeba znaleźć najsłabsze punkty tamtych propozycji i doskonale je uzupełnić. 

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hmmm... Czyli my też na coś czekamy. Człowiek codziennie dowiaduje się czegoś nowego.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:59Obie mikro poczyniły już spore plany i tam widać efket prac. FN i my na razie wyczekujemy dobrego momentu by dołączyć do gry.Joachim Cargalho pisze: ↑28 czerwca 2024, 20:04 No to będzie spora konkurencja. Voxland zasługuje na to przez fakt kreatywności mieszkańców, Osiek byłby wyjściem poza mikronacyjnych szablon.![]()