Pole nr 9
Pytanie:
W czasie pierwszej wizyty Księcia Arkadiusza w Edelweiss, u jego boku stała piękna Fatima. Czy w tym czasie była już jego żoną? (+1 PU)
Pole nr 9
W czasie pierwszej wizyty Księcia Arkadiusza w Edelweiss, u jego boku stała piękna Fatima. Czy w tym czasie była już jego żoną? (+1 PU)

Królowa Voxlandu. Niestety, bez punktów uroku ciężko będzie zdobyć jej względy.

Kurde i teraz głupio wyjdzie bo byłem nawet na tym samym przejęciu podczas wizyty ale nie wiem. Strzelam że nie ale nie mam pojęcia.Joachim Cargalho pisze: ↑15 lipca 2024, 22:08Pole nr 9
Pytanie:
Dobry strzał, jak na żołnierza przystało. Była wtedy żoną naszego kolegi, Alfreda.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑15 lipca 2024, 22:17 Kurde i teraz głupio wyjdzie bo byłem nawet na tym samym przejęciu podczas wizyty ale nie wiem. Strzelam że nie ale nie mam pojęcia.

Trafiasz na pole z Krzysztofem Windsorem.

BiereJoachim Cargalho pisze: ↑15 lipca 2024, 22:34Trafiasz na pole z Krzysztofem Windsorem.
Decydujesz się wykorzystać swoje 2PU i poderwać go, czy idziesz dalej niewzruszenie?![]()
Kto by nie brał?!

Pole numer 15.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑15 lipca 2024, 22:53 Kurde lecimy jak błyskawica, no to jeszcze raz.
1d6