Czas powrócić do rozmów?
Przyjmowanie interesantów
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Przyjmowanie interesantów
Teoretycznie mamy jeszcze trochę czasu do tego.
Choć przyznam, że próbowałem odnaleźć nasze rozmowy archiwalne i nie wiem gdzie mam szukać.
Choć przyznam, że próbowałem odnaleźć nasze rozmowy archiwalne i nie wiem gdzie mam szukać.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja też nie mogłem tego zlokalizować, ale weźmiemy się za to. Są chętni do działania razem z nami. Nakreślimy coś wspólnie, potrzebuje tylko kilku-kilkunastu chwil więcej.Joachim Cargalho pisze: ↑15 sierpnia 2024, 09:33 Teoretycznie mamy jeszcze trochę czasu do tego.
Choć przyznam, że próbowałem odnaleźć nasze rozmowy archiwalne i nie wiem gdzie mam szukać.![]()
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panie Oberhauptcie,
możemy skombinować jakiś herb i przesłać Sarmacji, żeby nam umieścili koło działu Ambasady?
Proszę.
możemy skombinować jakiś herb i przesłać Sarmacji, żeby nam umieścili koło działu Ambasady?
Proszę.

- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Jeśli ogarniecie, to problemu nie będzie. Tylko musi być to określony rozmiar herbu. Ale to już drogą prywatną można ogarnąć temat jakie są wymagania.Joachim Cargalho pisze: ↑13 września 2024, 10:43 Panie Oberhauptcie,
Proszę.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prywatną czy nie problemu nie będzie w ogóle. Proszę o podanie wymiarów, to przygotuje...Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑13 września 2024, 11:38Jeśli ogarniecie, to problemu nie będzie. Tylko musi być to określony rozmiar herbu. Ale to już drogą prywatną można ogarnąć temat jakie są wymagania.Joachim Cargalho pisze: ↑13 września 2024, 10:43 Panie Oberhauptcie,
Proszę.
Co ciekawe, w Edelweiss takie rzeczy robi się samemu, ale jak rozumiem Herr Leniwiec Avril nie jest skory do nadużywania swojego czasu.
Proszę, przy okazji, w moim skromnym imieniu pozdrowić Nadwornego Trzymacza Głównej Klawiatury Ksiestwa Sarmacji. I czy to zrobi nasz ambasador czy sama ksieżna to będzie mi już obojętnie, ale równie miło.
-
ODZNACZENIA
Już pędzę pisać na pw do Herr Oberhaupta w tej sprawie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 września 2024, 21:12Prywatną czy nie problemu nie będzie w ogóle. Proszę o podanie wymiarów, to przygotuje...Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑13 września 2024, 11:38Jeśli ogarniecie, to problemu nie będzie. Tylko musi być to określony rozmiar herbu. Ale to już drogą prywatną można ogarnąć temat jakie są wymagania.Joachim Cargalho pisze: ↑13 września 2024, 10:43 Panie Oberhauptcie,
Proszę.
Co ciekawe, w Edelweiss takie rzeczy robi się samemu, ale jak rozumiem Herr Leniwiec Avril nie jest skory do nadużywania swojego czasu.
Proszę, przy okazji, w moim skromnym imieniu pozdrowić Nadwornego Trzymacza Głównej Klawiatury Ksiestwa Sarmacji. I czy to zrobi nasz ambasador czy sama ksieżna to będzie mi już obojętnie, ale równie miło.![]()
I dziękuję za medal! Niespodziewałam się i naprawdę nie trzeba było.. Ale mocno doceniam! Bardzo mi miło
Może czas pomyśleć nad obkiem
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prędzej mi kaktus na nosie wyrośnie, niż WKM złoży wniosek o obywatelstwo.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑16 września 2024, 23:07Już pędzę pisać na pw do Herr Oberhaupta w tej sprawie :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 września 2024, 21:12Prywatną czy nie problemu nie będzie w ogóle. Proszę o podanie wymiarów, to przygotuje...Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑13 września 2024, 11:38
Jeśli ogarniecie, to problemu nie będzie. Tylko musi być to określony rozmiar herbu. Ale to już drogą prywatną można ogarnąć temat jakie są wymagania.
Proszę, przy okazji, w moim skromnym imieniu pozdrowić Nadwornego Trzymacza Głównej Klawiatury Ksiestwa Sarmacji. I czy to zrobi nasz ambasador czy sama ksieżna to będzie mi już obojętnie, ale równie miło.![]()
I dziękuję za medal! Niespodziewałam się i naprawdę nie trzeba było.. Ale mocno doceniam! Bardzo mi miło
Może czas pomyśleć nad obkiem![]()
Medal to moja prywatna potrzeba uznania, gdyż mylnie uznałem, że nic się nie będzie dziać, tymczasem ktoś jednak uczestniczył w życiu Edelweiss. To na szczęście była dobra akcja.
-
ODZNACZENIA
Czyli mnie nie chcecie.. Zapamiętam!!!Prędzej mi kaktus na nosie wyrośnie, niż WKM złoży wniosek o obywatelstwo.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chcecmy, chcemy i to bardzo, ale jestem też realistą.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑17 września 2024, 13:35Czyli mnie nie chcecie.. Zapamiętam!!!Prędzej mi kaktus na nosie wyrośnie, niż WKM złoży wniosek o obywatelstwo.
Edelweiss byłoby traktowane raczej po macoszemu.