Miejsce gdzie znajdziesz wszystkie informacje o klubach sportowych biorących udział w rozgrywkach piłkarskich.
Dowiesz się nie tylko na jakim stadionie grają, ale otrzymasz również odpowiedzi jak często koszona jest trawa na stadionie, a także jaki rozmiar buta nosi twj ulubiony piłkarz.
Targersdorf Borisz pisze: ↑13 października 2024, 11:40
Serdecznie witam nowego trenera Wojskowych.
A tak na marginesie, to okazało się, że odchodzący trener był dobry tylko w molestowaniu
A tak na marginesie, to okazało się, że odchodzący trener był dobry tylko w molestowaniu
Witam wszystkich!
Dziś zaszły zmiany w klubie i został zmieniony trener na moją skromną osobę. Mam nadzieję, że będzie to fajna przygoda w lidze, w której jeszcze nie grałam. Na razie nie robimy żadnych zmian bo jesteśmy prawie przy końcu sezonu ale na pewno będą i to spore. Trzeba się skupić na ostatnich meczach i poznać kadrę. Następnie nastąpi duża zmiana bo niestety ale jest potrzebna i to ostra. Na szczęście mamy na to duże fundusze. Mam nadzieję, że chociaż w jakiś minimalnym stopniu uda się odbudować drużynę i mieć przyjemność z gry.
Targersdorf Borisz pisze: ↑14 października 2024, 08:59
Pani trener pisze, że ma fundusze na przebudowę zespołu.
Trzeba tylko znaleźć odpowiednich zawodników na rynku transferowym.
Targersdorf Borisz pisze: ↑14 października 2024, 08:59
Pani trener pisze, że ma fundusze na przebudowę zespołu.
Trzeba tylko znaleźć odpowiednich zawodników na rynku transferowym.
Pomału zaczynam się bać nowej siły w Oberlidze.
E tam, nie ma czego
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑14 października 2024, 08:52
W Spartaku potrzebna jest ogromna reforma, a to na pewno fajne wyzwanie nawet dla tak doświadczonego trenera.
Prawda. Będzie sama przyjemność. Ale z głową, aby jednak coś zostało i nie przesadzić
Jesteśmy po debiucie trenerskim. No niezbyt był udany. Nie ma co ukrywać, że wynik nie jest zaskoczeniem. Aczkolwiek udało nam się nie przegrać wysoko i nawet obrona całkiem nam zagrała dobrze. Nie był to taki o dziwo zły mecz ale mogło być lepiej. Chociaż z takim składem to chyba się nie da inaczej.. Posiadanie piłki mieliśmy na prawie wyrównanym poziomie. Był też debiut obrońcy wziętego ze szkółki i poradził sobie. Także nie było tak źle. Lecimy dalej!
Jeszcze udało nam się wygrać hajsik w zakładzie xD