Lisi Browar [P.Van Der Gibson]
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Lisi Browar [P.Van Der Gibson]

Łosiowe Mocne to piwo o zawartości alkoholu 7,9% będące niedoścignionym wzorem dla innych Strong Lagerów. Doskonałe na grilla, spotkania z przyjaciółmi, czy wieczory przed telewizorem. Najlepiej smakuje po pracy, gdy nareszcie można wyciągnąć się na kanapie i chwilę odpocząć. Albo i przed pracą, gdy potrzeba szybkiej reanimacji przed całym dniem zapieprzania. Piwo ma na całym świecie miano trunku festiwalowego, czyli trzeba pić ciepłe, latem i koniecznie spod kurtki w tramwaju. Albo w innym autobusie miejskim.
Łosiowe Mocne wykorzystać można również do tworzenia posiłków. Piwo w zalewie piwnej czy pieczeń piwna polana piwem to doskonałe opcje na pyszny obiad dla całej rodziny.
Łosiowe Mocne wykorzystać można również do tworzenia posiłków. Piwo w zalewie piwnej czy pieczeń piwna polana piwem to doskonałe opcje na pyszny obiad dla całej rodziny.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oj pamiętam takie "ciepłe, festiwalowe" w moim wykonaniu. Skończyło się źle... w tramwaju. 
Chodzi o Dębowe - nawet moc była podobna.
Chodzi o Dębowe - nawet moc była podobna.
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
ODZNACZENIA
Czy Dębowe było ciemne?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2024, 20:11 Oj pamiętam takie "ciepłe, festiwalowe" w moim wykonaniu. Skończyło się źle... w tramwaju.
Chodzi o Dębowe - nawet moc była podobna.![]()
Königinmutter des Voxland-Königreiches

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A nie wiem, to był chyba ostatni raz kiedy piłem Dębowe Mocne, bo to się chyba tak nazywało.Anastasia Windsachen pisze: ↑15 października 2024, 23:40Czy Dębowe było ciemne?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2024, 20:11 Oj pamiętam takie "ciepłe, festiwalowe" w moim wykonaniu. Skończyło się źle... w tramwaju.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To piwo wydaje się faworytem imo.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zależy co kto lubi. Mnie kojarzy się z "tanim" i masowym, a czy o to własnie chodzi w Grand Prix? Okaże się, na pewno u mnie ogromny plus za etykietę, uderzający w moje wspomnienia opis. Lekka rysa właśnie za prostotę smaku, ale ocena końcowa na pewno będzie wysoka.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bo my sięgamy do podświadomości degustatorów, którzy kosztując nasze piwo przenoszą się myślami do czasów, gdy lato spędzali na wakacyjnych wyjazdach nad jezioro, grillach na działce i nocnych powrotach z imprez. Wszędzie tam było właśnie obecne nasze piwo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 października 2024, 19:17Zależy co kto lubi. Mnie kojarzy się z "tanim" i masowym, a czy o to własnie chodzi w Grand Prix? Okaże się, na pewno u mnie ogromny plus za etykietę, uderzający w moje wspomnienia opis. Lekka rysa właśnie za prostotę smaku, ale ocena końcowa na pewno będzie wysoka.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gorzej jak się je "zwracało", choć nie powiem po latach historyjka sprzedaje się jako zabawna.Pavel van der Gibson pisze: ↑16 października 2024, 19:26Bo my sięgamy do podświadomości degustatorów, którzy kosztując nasze piwo przenoszą się myślami do czasów, gdy lato spędzali na wakacyjnych wyjazdach nad jezioro, grillach na działce i nocnych powrotach z imprez. Wszędzie tam było właśnie obecne nasze piwo.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 października 2024, 19:17Zależy co kto lubi. Mnie kojarzy się z "tanim" i masowym, a czy o to własnie chodzi w Grand Prix? Okaże się, na pewno u mnie ogromny plus za etykietę, uderzający w moje wspomnienia opis. Lekka rysa właśnie za prostotę smaku, ale ocena końcowa na pewno będzie wysoka.
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
ODZNACZENIA
A faktycznie. Pewnie od koloru żem wzięła tę nazwę. Wspomnienia z nim mamy takie same bynajmniejHeinz-Werner Grüner pisze: ↑16 października 2024, 08:12A nie wiem, to był chyba ostatni raz kiedy piłem Dębowe Mocne, bo to się chyba tak nazywało.Anastasia Windsachen pisze: ↑15 października 2024, 23:40Czy Dębowe było ciemne?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2024, 20:11 Oj pamiętam takie "ciepłe, festiwalowe" w moim wykonaniu. Skończyło się źle... w tramwaju.
Königinmutter des Voxland-Königreiches