Prezydent Konfederacji Stanów Arcadii serdecznie zaprasza delegację Kotliny Edelweiss na szczyt w Neo Neocity, który rozpocznie się 8 listopada 2024 r. na forum Bastionu Pollin.

A kto chce? Do tej pory to ja reprezentowałem Edelweiss, ale przyznam szczerze, że przydałaby się pomoc w kazdej kwestii, także PB. I tu już bez żartów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑02 listopada 2024, 00:23Może wszyscy? Przynajmniej burda byłaby porządna.

A tak poważnie, wie Szanowna Pani co to w ogóle Pakt Bundżadarski?Femme Mystere pisze: ↑02 listopada 2024, 22:01 Ja tam chętnie pojadę z Herr Espadą. Ale nie wiem, czy on dobrze czułby się w moim towarzystwie. Musiałby się wystroić i w ogóle.

Pakt Bundżadarski - podsyłam "pierdołki" o nim, a w skrócie to szukamy opcji by nawiązywać współpracę i debatujemy o wszystkim i o niczym.
No tutaj pełna zgoda! Nie ma co się łudzić, że mogłoby być inaczej!Gaetano Kohlmeise pisze: ↑04 listopada 2024, 13:14 Pakt paktem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie!
Jakoś bym to przebolał najwyżej cały czas w mundurze w końcu wizytą służbowa.Femme Mystere pisze: ↑02 listopada 2024, 22:01 Ja tam chętnie pojadę z Herr Espadą. Ale nie wiem, czy on dobrze czułby się w moim towarzystwie. Musiałby się wystroić i w ogóle.
Teoretycznie mogę robić za prawą rękę lub lewa półkule jeżeli chodzi o kwestie wojskowe.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 listopada 2024, 19:48
A kto chce? Do tej pory to ja reprezentowałem Edelweiss, ale przyznam szczerze, że przydałaby się pomoc w kazdej kwestii, także PB. I tu już bez żartów.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑02 listopada 2024, 00:23Może wszyscy? Przynajmniej burda byłaby porządna.![]()