Mały banerek sponsorski pod każdym opisem kolejki ligowej za drobną wpłatę chyba będzie okHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2024, 22:56Jakieś propozycje?Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2024, 09:19 Co robimy ze sponsoringiem i nagrodami w tym sezonie?![]()
ESB FußballLiga - Sezon V
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ESB FußballLiga - Sezon V
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to myślę, że fajny pomysł! To idziemy w ilość czy jakość?Pavel van der Gibson pisze: ↑08 grudnia 2024, 00:30Mały banerek sponsorski pod każdym opisem kolejki ligowej za drobną wpłatę chyba będzie okHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 grudnia 2024, 22:56Jakieś propozycje?Pavel van der Gibson pisze: ↑07 grudnia 2024, 09:19 Co robimy ze sponsoringiem i nagrodami w tym sezonie?![]()
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A co oznaczają w naszym przypadku obie możliwości?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 grudnia 2024, 18:36A to myślę, że fajny pomysł! To idziemy w ilość czy jakość?Pavel van der Gibson pisze: ↑08 grudnia 2024, 00:30Mały banerek sponsorski pod każdym opisem kolejki ligowej za drobną wpłatę chyba będzie ok![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może mało deprezcyowałem, czy dajemy każdemu możliwość dołączenia do "panelu sponsorskiego", czy jednak chcemy jednego silnego, który wyłoży z 5000 klubeków?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 01:00A co oznaczają w naszym przypadku obie możliwości?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 grudnia 2024, 18:36A to myślę, że fajny pomysł! To idziemy w ilość czy jakość?Pavel van der Gibson pisze: ↑08 grudnia 2024, 00:30
Mały banerek sponsorski pod każdym opisem kolejki ligowej za drobną wpłatę chyba będzie ok![]()
Mnie jest bez różnicy, można ppomyśleć o strategicznym nawet, ale to przy początku następnego sezonu.
Ja bym na pewno widział choćby i Spielera, GibsonGroup czy coś w tym stylu. W sumie to i nawet "Zakład Rzeźniczy" mógłby być.
Nie ma znaczenia.
Wracając do ligi, to dziś w końcu pykło. Czekam na relacje kogoś o statucie Hrabii.
- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Grunt, że będzie, o której to już sprawa drugorzędna. Czekam z niecierpliwością na opis hattricka!
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Możemy od następnego sezonu, chociaż dopiero 2 kolejki minęły. Bezpieczniej kilku sponsorów, ale można zrobić limit, że szukamy 5 którzy dadzą po 1000 ҚHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:16Może mało deprezcyowałem, czy dajemy każdemu możliwość dołączenia do "panelu sponsorskiego", czy jednak chcemy jednego silnego, który wyłoży z 5000 klubeków?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 01:00A co oznaczają w naszym przypadku obie możliwości?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 grudnia 2024, 18:36
A to myślę, że fajny pomysł! To idziemy w ilość czy jakość?![]()
Mnie jest bez różnicy, można ppomyśleć o strategicznym nawet, ale to przy początku następnego sezonu.
Ja bym na pewno widział choćby i Spielera, GibsonGroup czy coś w tym stylu. W sumie to i nawet "Zakład Rzeźniczy" mógłby być.
Nie ma znaczenia.
Wracając do ligi, to dziś w końcu pykło. Czekam na relacje kogoś o statucie Hrabii.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W sumie faktycznie to dopiero druga kolejka, ale nie wiem czy retro klimat sprzyja nazywaniu ligi od sponsora. Wolałbym chyba mniej "żądać", ale mieć więcej sponsorów. I tak, minimum również musi być. To co? Zbieramy kasę na do końca przyszłego tygodnia?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:45Możemy od następnego sezonu, chociaż dopiero 2 kolejki minęły. Bezpieczniej kilku sponsorów, ale można zrobić limit, że szukamy 5 którzy dadzą po 1000 ҚHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:16Może mało deprezcyowałem, czy dajemy każdemu możliwość dołączenia do "panelu sponsorskiego", czy jednak chcemy jednego silnego, który wyłoży z 5000 klubeków?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 01:00
A co oznaczają w naszym przypadku obie możliwości?
Nie ma znaczenia.
Wracając do ligi, to dziś w końcu pykło. Czekam na relacje kogoś o statucie Hrabii.![]()
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zdecydowanie nazwa zostaje, żaden sponsor nie może być tytularny. Ale paru mniejszych, zwykłych jak najbardziej. Trzeba ogłosić i z tydzień możemy pozbierać. Ja oczywiście już jednego mam do zgłoszenia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 grudnia 2024, 21:02W sumie faktycznie to dopiero druga kolejka, ale nie wiem czy retro klimat sprzyja nazywaniu ligi od sponsora. Wolałbym chyba mniej "żądać", ale mieć więcej sponsorów. I tak, minimum również musi być. To co? Zbieramy kasę na do końca przyszłego tygodnia?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:45Możemy od następnego sezonu, chociaż dopiero 2 kolejki minęły. Bezpieczniej kilku sponsorów, ale można zrobić limit, że szukamy 5 którzy dadzą po 1000 ҚHeinz-Werner Grüner pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:16
Może mało deprezcyowałem, czy dajemy każdemu możliwość dołączenia do "panelu sponsorskiego", czy jednak chcemy jednego silnego, który wyłoży z 5000 klubeków?
Nie ma znaczenia.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niech zgadnę - Zakład Introligatorski "Zwinny Lis"? XDPavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 21:05Zdecydowanie nazwa zostaje, żaden sponsor nie może być tytularny. Ale paru mniejszych, zwykłych jak najbardziej. Trzeba ogłosić i z tydzień możemy pozbierać. Ja oczywiście już jednego mam do zgłoszenia.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 grudnia 2024, 21:02W sumie faktycznie to dopiero druga kolejka, ale nie wiem czy retro klimat sprzyja nazywaniu ligi od sponsora. Wolałbym chyba mniej "żądać", ale mieć więcej sponsorów. I tak, minimum również musi być. To co? Zbieramy kasę na do końca przyszłego tygodnia?Pavel van der Gibson pisze: ↑09 grudnia 2024, 20:45
Możemy od następnego sezonu, chociaż dopiero 2 kolejki minęły. Bezpieczniej kilku sponsorów, ale można zrobić limit, że szukamy 5 którzy dadzą po 1000 Қ