Czarnolas Auto jest częścią Czarnolesianka Group.

No i fajnie. Mam tylko jedno pytanko, może zbierzemy to wszystko w całość - chodzi mi o Czarnolesiankę i damy do działu Gsopodarka?Ignacy K. pisze: ↑02 stycznia 2025, 15:53 Z dniem dzisiejszym jednocześnie otwarto Oddział Czarnolesianka Group w Kotlinie Edelweiss.
Zgoda.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:18No i fajnie. Mam tylko jedno pytanko, może zbierzemy to wszystko w całość - chodzi mi o Czarnolesiankę i damy do działu Gsopodarka?Ignacy K. pisze: ↑02 stycznia 2025, 15:53 Z dniem dzisiejszym jednocześnie otwarto Oddział Czarnolesianka Group w Kotlinie Edelweiss.

No to mamy to! Czarnolesianka Group ma swoje miejsce. Pozostaje mi teraz dodać logotyp i będzie elegancko.Ignacy K. pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:45Zgoda.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:18No i fajnie. Mam tylko jedno pytanko, może zbierzemy to wszystko w całość - chodzi mi o Czarnolesiankę i damy do działu Gsopodarka?Ignacy K. pisze: ↑02 stycznia 2025, 15:53 Z dniem dzisiejszym jednocześnie otwarto Oddział Czarnolesianka Group w Kotlinie Edelweiss.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2025, 20:36No to mamy to! Czarnolesianka Group ma swoje miejsce. Pozostaje mi teraz dodać logotyp i będzie elegancko.Ignacy K. pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:45Zgoda.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑02 stycznia 2025, 19:18
No i fajnie. Mam tylko jedno pytanko, może zbierzemy to wszystko w całość - chodzi mi o Czarnolesiankę i damy do działu Gsopodarka?

Czarnolesianka Group.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 stycznia 2025, 21:31Szanowny Pan pisze tak mało szczegółowo. Oddziały czego?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość