Czy Elficki Las jeszcze kogoś zaskoczy, komuś pomoże? Mamy 3 i pół godziny, a już jutro sprint plus pościg, na żywo tylko w Radiu Mikronacje i Edel FM!
Joachim Cargalho pisze: ↑12 stycznia 2025, 21:07
O jery, jak mnie wkurza ta pogoda, która wychodzi poza zakres... Swoją drogą ten boost jest bardzo odczuwalny?
Nie wiem o czym Ty piszesz, ale na "legalu" ustawiasz -10 => -6 i jedziesz. A boost to o czym mowa?
Joachim Cargalho pisze: ↑12 stycznia 2025, 21:26
No w zależności od nart masz boost do nart. I jak Ci nagle wypada pogoda poza wybrane widełki, to ten boost jest nijaki.
Czesze to ni wiem, ja te narty zawsze ustawiam pod tą początkową temperaturę a potem niech się dzieje.
Gaetano Kohlmeise pisze: ↑12 stycznia 2025, 21:30
Wydaje mi się, że trafienie z nartami w pogodę ma znaczenie głównie na zjazdach. A przynajmnie tam najłatwiej zaobserwować różnicę, jak narty jadą.
Pamiętajcie, że jutro jedziemy sprint + pościg, więc polecam sobie przebiec też pętlę do pościgu, która jest trochę krótsza.
Wydaje mi się, że trafienie z nartami w pogodę ma znaczenie głównie na zjazdach. A przynajmnie tam najłatwiej zaobserwować różnicę, jak narty jadą.
Pamiętajcie, że jutro jedziemy sprint + pościg, więc polecam sobie przebiec też pętlę do pościgu, która jest trochę krótsza.
Pogoda ta sama?
Ja bym dodał coś "ekstra"
Też bym dodał, ale nie chcę utrudniać tym, którzy mogą nie mieć jutro czasu, żeby testować inne warunki/inne narty.
Pogoda ta sama?
Ja bym dodał coś "ekstra"
Też bym dodał, ale nie chcę utrudniać tym, którzy mogą nie mieć jutro czasu, żeby testować inne warunki/inne narty.
Tu właśnie o to chodzi by nie mieć czasu testować.