Światowy Związek Filatelistyczny - Koło w Stadt Edelweiss
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Światowy Związek Filatelistyczny - Koło w Stadt Edelweiss
Pozostało jeszcze kilkanaście znaczków z naszej rodzimej EdelPost, w związku z okresem świąteczny.
Zapraszam do pobierania wszystkich Edli!
Zapraszam do pobierania wszystkich Edli!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szukam chętnych na wymianę znaczków. Brakują mi dwa z przyjaźni winkulijsko-nordackiej.

Ktoś chętny na wymianę?

Ktoś chętny na wymianę?
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mogę oddać za możliwość zwiedzania prywatnych pokoi Oberhaupta w Der SitzHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 19:55 Szukam chętnych na wymianę znaczków. Brakują mi dwa z przyjaźni winkulijsko-nordackiej.
Ktoś chętny na wymianę?
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zabrzmiało jak oferta randkowa!Gaetano Kohlmeise pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:02Mogę oddać za możliwość zwiedzania prywatnych pokoi Oberhaupta w Der SitzHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 19:55 Szukam chętnych na wymianę znaczków. Brakują mi dwa z przyjaźni winkulijsko-nordackiej.
Ktoś chętny na wymianę?![]()
Ja nie mam "pokoi" w Der Sitz, tylko jeden pokój z umywalką.
A tak poważnie to czekam na ofertę.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:03Zabrzmiało jak oferta randkowa!Gaetano Kohlmeise pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:02Mogę oddać za możliwość zwiedzania prywatnych pokoi Oberhaupta w Der SitzHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 19:55 Szukam chętnych na wymianę znaczków. Brakują mi dwa z przyjaźni winkulijsko-nordackiej.
Ktoś chętny na wymianę?![]()
Ja nie mam "pokoi" w Der Sitz, tylko jeden pokój z umywalką.
A tak poważnie to czekam na ofertę.![]()
O kurde*, nie chciałem, żeby tak to zabrzmiało. Chciałem po prostu coś ekskluzywnego w zamian za znaczki xd
*chciałem tu użyć edelweisskiego odpowiednika tego "zaklęcia", bo pamiętam, że Herr Romański ongiś taki wymyślił, ale nie pamiętam go
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Do edelweisskiej kuli śniegu! Wielkie dzięki za przypomnienie! No i za same znaczki! Co w zamian? To ważne, by była to minimum wymiana jeden do jeden. W grę wchodzi też zapłata w klubekach.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mnie zasadniczo znaczki nie interesują. Klikam dla samego klikaniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:36Do edelweisskiej kuli śniegu! Wielkie dzięki za przypomnienie! No i za same znaczki! Co w zamian? To ważne, by była to minimum wymiana jeden do jeden. W grę wchodzi też zapłata w klubekach.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to jeszcze ustalmy ile...Gaetano Kohlmeise pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:49Mnie zasadniczo znaczki nie interesują. Klikam dla samego klikaniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:36Do edelweisskiej kuli śniegu! Wielkie dzięki za przypomnienie! No i za same znaczki! Co w zamian? To ważne, by była to minimum wymiana jeden do jeden. W grę wchodzi też zapłata w klubekach.Więc jak coś już musi być, to niech to będą klubecki
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
30 Қ będzie okHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 21:26No to jeszcze ustalmy ile...Gaetano Kohlmeise pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:49Mnie zasadniczo znaczki nie interesują. Klikam dla samego klikaniaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 stycznia 2025, 20:36
Do edelweisskiej kuli śniegu! Wielkie dzięki za przypomnienie! No i za same znaczki! Co w zamian? To ważne, by była to minimum wymiana jeden do jeden. W grę wchodzi też zapłata w klubekach.Więc jak coś już musi być, to niech to będą klubecki
![]()