Trener normalnie światowej sławy.
DKS Szarotki - temat dla członków zarządu
Moderator: Targersdorf Borisz
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: DKS Szarotki - temat dla członków zarządu
A tak ogólnie, wejście w sezon poniżej naszych oczekiwań. Po 4 kolejkach jesteśmy w połowie tabeli z 6 punktami - 2 mecze wygrane, ale również dwa przegrane, w tym jeden bardzo sromotnie 0-4 z FSV Fortuna Eltdorf. Przed nami mecz z FC Tropicana, którą trenuje znana i ceniona w mikroświecie @Fatima Popow-Chojnacka. Zobaczymy, jak nam to wyjdzie.Przez ostatnie dwa dni Janella Nocerino pomagała babci w ścinaniu drzew. To był najlepszy trening jaki mogła dostać i forma zawodniczki się poprawiła.
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
No u nas niestety tragedia jak na razie więc może być wynik korzystny dla was. Więc na pewno będzie ciekawie. Walczymy 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Trzymamy kciuki za DKS!Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑25 października 2024, 16:52 No u nas niestety tragedia jak na razie więc może być wynik korzystny dla was. Więc na pewno będzie ciekawie. Walczymy![]()
@Gaetano Kohlmeise zawsze z Wami, pięknymi paniami!
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
89 minuta
W tej minucie Lodowczynie strzeliły nam jedynego gola w ostatnim meczu tego sezonu. Gola, ktory zadecydowalo naszym spadku z Ekstraklasy. Gdyby udało się dowieźć remis do końca meczu, udałoby się utrzymać w dywizji... Ech...
Taktyka maksymalnej eksploatacji starszych zawodniczek okazała się chybiona. W przyszłym sezonie MLK, już w słabszej dywizji, czekają nas gruntowne zmiany kadrowe.
Taktyka maksymalnej eksploatacji starszych zawodniczek okazała się chybiona. W przyszłym sezonie MLK, już w słabszej dywizji, czekają nas gruntowne zmiany kadrowe.
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu 2025-01-01 174825.png (52.23 KiB) Przejrzano 799 razy
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ajajaj. Pechowo! Szaroteczki, trzymamy kciuki za powodzenie w kolejnym sezonie! Będzie tylko lepiej!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Teraz będzie się rozbijać nowym automobilem, zakupi działkę za miliony i tyle będzie pożytku z trenera.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Leciał but, czy wyleci trener?
X11: ,,Trener jest wsciekly ostatnimi poczynaniami swoich podopiecznych- podczas przedmeczowej odprawy wpadl w furie i rzucil butem, który trafil prosto w czolo Isabella Lehner. Jak sie domyslasz to wydarzenie nie wplynelo pozytywnie na Isabella Lehner w efekcie stracil forme i rozglada sie za nowym pracodawca."
Przyznaję. Lekko mnie poniosło. Nie musiałem od razu łapać za buta. Mogłem ograniczyć się do rzucenia np. mazakiem. Ale mleko się już rozlało. Przedsięwezmę wszelkie możliwe środki, żeby Iza została w ekipie.
Czekam na zajęcie stanowiska przez zarząd drużyny w tej sprawie. Przyjmę na klatę wszelkie konsekwencje moich poczynań.
DW: @Sophie
Przyznaję. Lekko mnie poniosło. Nie musiałem od razu łapać za buta. Mogłem ograniczyć się do rzucenia np. mazakiem. Ale mleko się już rozlało. Przedsięwezmę wszelkie możliwe środki, żeby Iza została w ekipie.
Czekam na zajęcie stanowiska przez zarząd drużyny w tej sprawie. Przyjmę na klatę wszelkie konsekwencje moich poczynań.
Gaetano Kohlmeise pisze: ↑14 stycznia 2025, 18:08Leciał but, czy wyleci trener?
X11: ,,Trener jest wsciekly ostatnimi poczynaniami swoich podopiecznych- podczas przedmeczowej odprawy wpadl w furie i rzucil butem, który trafil prosto w czolo Isabella Lehner. Jak sie domyslasz to wydarzenie nie wplynelo pozytywnie na Isabella Lehner w efekcie stracil forme i rozglada sie za nowym pracodawca."
Szanowny Panie Trenerze,
Jakoże samodzielnie nie posiadam takiej władzy, aby decydować za cały zarząd będę musiała poddać tą sprawę pod głosowanie.
Wierzę jednak, że zarząd nie podejmie decyzji o zwolnieniu. Jako była trenerka DKSu, jak i wielu innych drużyn piłkarskich, rozumiem sytuację w jakiej znajduje się drużyna. To dopiero pierwszy pełny sezon jaki trener rozegrał. Należy dać więcej czasu tenerowi, aby jego koncepcja miała szanse być spełniona.
Jak jednak wspomniałam wyżej. Proszę wszystkich członków zarządu o oddanie głosu: ZA lub PRZECIW. Głosujemy w sprawie zwolnienia trenera @Gaetano Kohlmeise. Oddany głos ZA oznacza chęć zwolnienia trenera, PRZECIW się temu sprzeciwia.
Zapraszam do głosowania: @Heinz-Werner Grüner, @Gaetano Kohlmeise, @Pavel van der Gibson
Jakoże samodzielnie nie posiadam takiej władzy, aby decydować za cały zarząd będę musiała poddać tą sprawę pod głosowanie.
Wierzę jednak, że zarząd nie podejmie decyzji o zwolnieniu. Jako była trenerka DKSu, jak i wielu innych drużyn piłkarskich, rozumiem sytuację w jakiej znajduje się drużyna. To dopiero pierwszy pełny sezon jaki trener rozegrał. Należy dać więcej czasu tenerowi, aby jego koncepcja miała szanse być spełniona.
Jak jednak wspomniałam wyżej. Proszę wszystkich członków zarządu o oddanie głosu: ZA lub PRZECIW. Głosujemy w sprawie zwolnienia trenera @Gaetano Kohlmeise. Oddany głos ZA oznacza chęć zwolnienia trenera, PRZECIW się temu sprzeciwia.
Zapraszam do głosowania: @Heinz-Werner Grüner, @Gaetano Kohlmeise, @Pavel van der Gibson
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny