No to wiele wyjaśnia. Wiem jednak, zeby to przeprowadzić bezinwazyjnie, że muszę zadzwonić w jedno miejsce.Sophie pisze: ↑14 stycznia 2025, 21:27No co ja mogę powiedzieć. Obecnie jest "zainstalowana" pierwotna wersja AI bota (tj. poprzez CRONa i pliki PHP). Od dłuższego czasu dostępne jest jednak rozszerzenie, które znacznie ułatwia nie tylko instalację, ale i zarządzanie botem. Także radziłabym po prostu usunąć pierwotną instalację (pliki PHPa i zadanie w CRONie) i zainstalować rozszerzenie forum.a) Frau @Sophie jak sprawa się ima tego naszego ejajowego bota? Działa to dobrze, czy nie? Nie chodzi mi o to by to już dziś zacząć wykorzystywać na potęgę, ale o świadomość, że kiedy przyjdzie pora to się po prostu będzie dało.
Rozszerzenie daje możliwość ustawienia szablonu prompta, który mam również opracowany:
Oczywiście szablon może być ulepszony, jeśli ktoś się na tym zna to chętnie potestuje wasze propozycje.Kod: Zaznacz cały
Wciel się w rolę {NAME} . {DESC} Twoim zadaniem jest napisać post narracyjny kontynuujący wydarzenia z mojego posta o treści: {POST}. Pisz w trzeciej osobie, trzymaj się postaci, nie odbiegaj od tematu, nie opisuj tego co mówią inni, pozostaw otwarte zakończenie, tak aby można było dopisać ciąg dalszy, który ma miejsce od razu po wydarzeniach z twojego postu
- Halo, @Helwetyk Nowy Brzeg, czy słyszymy się?