Miejsce gdzie znajdziesz wszystkie informacje o klubach sportowych biorących udział w rozgrywkach piłkarskich.
Dowiesz się nie tylko na jakim stadionie grają, ale otrzymasz również odpowiedzi jak często koszona jest trawa na stadionie, a także jaki rozmiar buta nosi twj ulubiony piłkarz.
Dziś w lidze pewna wygrana. Bez zaskoczeń. Aczkolwiek może jest.. bo jednak grając z najsłabszą drużyną powinniśmy wygrać dużo wyżej i nie tracić goli. Dzisiejsza gra zwłaszcza w pomocy była średnia. Więc taki mecz średni był. Pewnie też kwestia składu i taktyki. No ale cóż, nie ma co narzekać tylko się cieszyć. I jesteśmy jakimś cudem w tym tygodniu na czwartym miejscu w tabeli. Chociaż punkty byśmy woleli zdobyć z niełatwym rywalem..
Bardzo dawno temu, kiedy stawiałem pierwsze kroki w piłce kopanej jako trener, pewnie menadżer, z dużym doświadczeniem powiedział "za kilka dni nikt nie będzie pamiętał stylu w jakim zagrałeś, wszyscy będą pamiętać, że zdobyłeś trzy punkty".
Targersdorf Borisz pisze: ↑21 stycznia 2025, 07:38
Bardzo dawno temu, kiedy stawiałem pierwsze kroki w piłce kopanej jako trener, pewnie menadżer, z dużym doświadczeniem powiedział "za kilka dni nikt nie będzie pamiętał stylu w jakim zagrałeś, wszyscy będą pamiętać, że zdobyłeś trzy punkty".
Ciekaw jest cóż to za trener. Jak Hrabia zaczynał to managerem piłkarskim musiał być albo Zeus, albo Thor. Innej opcji nie widzę.
Żart oczywiście... Natomiast co do prawidła, o którym wspomniano, to nie da się ukryć. Pamiętaj jednak, że "jesteś tak dobry, jak twój ostatni mecz"...
Ciekaw jest cóż to za trener.
No ciekawe!? Zgadujemy?
Że niby ja?
Bardzo mi miło, że takie rzeczy, takie osobistości pamiętają!