Więc tak jak w tytule, chciałabym wyrejestrować małżeństwo (choć nie weim czy jest taka potrzeba) pomiędzy mną a @Krzysztof Windsor. W razie problemów natury materialnej - zrzekam się wszelkich dóbr, które wspólnie z Krzysztofem posiadaliśmy jako małżeństwo.
/-/Sophie Sussane Cargalho
Wyrejestrowanie małżeństwa
Regulamin forum
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wyrejestrowanie małżeństwa
Nie wiem czy tak wypada na forum publicznym rozmawiać o takich sprawach, ale mogę dać dyplomatyczną odpowiedź - doszłam do wniosku, że to małżeństwo nie jest tym czego chcę. Żadne osoby trzecie nie były w to zamieszane.
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jestem totalnie w szoku. Nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.
Nie będę robił żadnych "ceremonii" bo wydaje mi się, że to w tym przypadku może być nie na miejscu.
Jako przedstawiciel Kotliny Edelweiss uznaje zatem małżeństwo pomiędzy obywatelami edelweißkimi @Sophie a @Krzysztof Windsor za zakończone z dniem dzisiejszym.
p.s. W profilach poprawiłem info. Jak zależy Wam na tym by gdzieś jeszcze poprawić, proszę o sygnał.
Co do materialności - posiadłość w Cargaldorf została chyba Wam przekazana przez @Joachim Cargalho. Zdaje się, że jako jego córka masz pełne prawo do zdecydowania co dalej.
Nie będę robił żadnych "ceremonii" bo wydaje mi się, że to w tym przypadku może być nie na miejscu.
Jako przedstawiciel Kotliny Edelweiss uznaje zatem małżeństwo pomiędzy obywatelami edelweißkimi @Sophie a @Krzysztof Windsor za zakończone z dniem dzisiejszym.
p.s. W profilach poprawiłem info. Jak zależy Wam na tym by gdzieś jeszcze poprawić, proszę o sygnał.
Co do materialności - posiadłość w Cargaldorf została chyba Wam przekazana przez @Joachim Cargalho. Zdaje się, że jako jego córka masz pełne prawo do zdecydowania co dalej.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oh, a tak cieszyło oko to małżeństwo... teraz trzeba będzie szukać Ci nowego męża... Znam kilku kawalerów...
Myślę, że Krzysztof nie powinien mieć pretensji o Cargahlsdorf i wasze tamtejsze włości. Były posagiem...
Czy to znaczy, że wprowadzasz się do Zielonego Dworku, @Sophie ?
Myślę, że Krzysztof nie powinien mieć pretensji o Cargahlsdorf i wasze tamtejsze włości. Były posagiem...
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

A jest tam gotowy pokój?Femme Mystere pisze: ↑24 stycznia 2025, 12:52 Oh, a tak cieszyło oko to małżeństwo... teraz trzeba będzie szukać Ci nowego męża... Znam kilku kawalerów...![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Alfred Fabian • Stempel
-
ODZNACZENIA
Ach, paskudny urok ktoś rzucił. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, moja ręka dalej jest wolna 
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oczywiście! Służba uwija się od rana

Kawalerzy już się zgłaszają
Aj Krzysztof, Krzysztof. Cóżeśty narobił...

Kawalerzy już się zgłaszają
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

W takim razie ja się zacznę pakować i jutro Zielony Domek zyska nowego mieszkańca.Femme Mystere pisze: ↑24 stycznia 2025, 15:03 Oczywiście! Służba uwija się od rana
Kawalerzy już się zgłaszająAj Krzysztof, Krzysztof. Cóżeśty narobił...
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL