W związku z nadejściem wiosny oraz przy okazji XX-lecia Sarmacji jestem zaszczycona być jedną z organizatorek Pokazu Mody o nazwie "Rozkwit Wiosny", na który nakserdeczniej zapraszam wszystkich zainteresowanych.

Nie wiem czy się dobrze rozumiemy, ale chodzi o licytacje strojów, które będą na pokazie? Czy chodzi o to, żeby uszyć u nas i się w tym pokazac? Proszę o wybaczenie, coś ostatnio za bardzo chodzę rozkojarzony!Femme Mystere pisze: ↑01 maja 2022, 11:01 Bez fabuły to w ogóle nie ma sensu się tam pojawiać. @Heinz-Werner Grüner czy możemy liczyć na to, że dostaniemy z Herr @Joachim Cargalho jakieś kreacje z wybiegu za kasę z budżetu? Wypadałoby kupić jakieś, skoro idziemy...
Z tego co sprawdziłem posiadam "jakiś tam" majątek także, bez obaw! Dostaniecie swój przydział. Oczywiście damska część delegacji otrzyma więcej libertów.

Moja lewa ręka owszem, "lewy" faktotum nie bardzo. Natomiast chodziło mi tylko i wyłącznie o to "Oh, Herr Oberhaupt!!!"... Wiesz...Ma sie to "coś", a się wstydzę.Joachim Cargalho pisze: ↑05 maja 2022, 20:51 Zdecydowanie użyłbym tutaj liczby pojedynczej. Twoja lewa ręka nawet palca do tego nie przyłoży![]()