Szanowni Panowie... (H-W Gruner i B.Tagersdorf)
Vorwarts ciężko przepracował ostatni okres przygotowawczy i priorytetowo potraktowano mecze pucharowe.
W lidze też mają określony plan minimum ale o tym po zakończonym sezonie.
PS - Miło Was powitać
Szanowni Panowie... (H-W Gruner i B.Tagersdorf)
Szanowny Panie P.van der Gibson,
Tyle lat zajęło Szanownemu Bratu "przejście przez góry" (tak nazywamy gdy ktoś wraca ze świata realnego), że straciłem już rachubę. No, ale znalazł się, to się ceni! No i serdeczne Edel na powitanie! Miło Cię w końcu widzieć na edelweisskiej ziemi.Michael Gruner pisze: ↑17 lutego 2025, 13:53Szanowni Panowie... (H-W Gruner i B.Tagersdorf)
Vorwarts ciężko przepracował ostatni okres przygotowawczy i priorytetowo potraktowano mecze pucharowe.
W lidze też mają określony plan minimum ale o tym po zakończonym sezonie.
PS - Miło Was powitaćto historyczna data że się w końcu pojawiłem;-)
Witam serdecznie:) tak to historyczna data, a nie jeden mecz z Szanownym Kolegą już rozegrałem.Michael Gruner pisze: ↑17 lutego 2025, 13:53 PS - Miło Was powitaćto historyczna data że się w końcu pojawiłem;-)
Nie wspominając już Oberligi, to przecież wcześniej grywaliśmy wszyscy razem w Erste Klasse. Stare dzieje.Targersdorf Borisz pisze: ↑17 lutego 2025, 16:51Witam serdecznie:) tak to historyczna data, a nie jeden mecz z Szanownym Kolegą już rozegrałem.Michael Gruner pisze: ↑17 lutego 2025, 13:53 PS - Miło Was powitaćto historyczna data że się w końcu pojawiłem;-)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości