Miejsce gdzie znajdziesz wszystkie informacje o klubach sportowych biorących udział w rozgrywkach piłkarskich.
Dowiesz się nie tylko na jakim stadionie grają, ale otrzymasz również odpowiedzi jak często koszona jest trawa na stadionie, a także jaki rozmiar buta nosi twj ulubiony piłkarz.
Nie no progres powoli jest. Tego nie ukrywam. No ale potrzeba nam jeszcze czasu. Jeszcze będziemy wielcy xd
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2025, 09:33
Pani Trener to bardzo doświadczony i solidny fachowiec. Nie wątpie, że zespół prowadzony przez nią dołączy do czołówki. Głowa do góry, ale w ostatniej kolejce musicie przegrać.
Nie no progres powoli jest. Tego nie ukrywam. No ale potrzeba nam jeszcze czasu. Jeszcze będziemy wielcy xd
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2025, 09:33
Pani Trener to bardzo doświadczony i solidny fachowiec. Nie wątpie, że zespół prowadzony przez nią dołączy do czołówki. Głowa do góry, ale w ostatniej kolejce musicie przegrać.
Na pewno się postaramy o to
Ja nie miałbym nic przeciwko, jakby Wojskowi oddali osttani mecz walkowerem.
Piotr Romanow pisze: ↑18 lutego 2025, 10:18
Oczywiście! To, że słabo prowadziłem klub i ciągnie się to przez moje błędy do teraz to nie znaczy, że spartak ma coś przegrywać walkowerem!
Wystarczy, że się podłoży, nie będę wnioskował o walkower.
Oczywiście! To, że słabo prowadziłem klub i ciągnie się to przez moje błędy do teraz to nie znaczy, że spartak ma coś przegrywać walkowerem!
Walczyliśmy!!!!
Tak blisko, znów blisko sensacji... Ah. Byliśmy znów blisko sensacji. Długo utrzymywaliśmy remis, potem nie uznana nasza bramka i w końcu gol rywala. Ale zagraliśmy dobry mecz. Taktyka była dobrze przewidzania. Ale czegoś zabrakło.. Trudno. Przynajmniej wstydu nie ma. Można być zadowolonym z meczu.
Odbył się dziś ostatni mecz sezonu. Przegraliśmy i to ładnie. Błędem było zmienianie taktyki przed końcem. Eh. No nic. Życie. Teraz czas na odpoczynek i podsumowanie sezonu.
Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑03 marca 2025, 22:40
Odbył się dziś ostatni mecz sezonu. Przegraliśmy i to ładnie. Błędem było zmienianie taktyki przed końcem. Eh. No nic. Życie. Teraz czas na odpoczynek i podsumowanie sezonu.
Porażka z Krawcami - jak się okazało, majstrem w tym sezonie, ujmy to Wam nie przynosi. Kibice Wojskowych i tak są dumni, że w tym sezonie w ko\ńcu oglądają zespół, a nie zbieraninę patałachów.