TELEGRAM INFORMACYJNY
Nie wiem czy obecnie byłby ktoś "ciekawszym" na to stanowisko.Femme Mystere pisze: ↑02 maja 2022, 14:22 Ad. 3 Kogo to można się spodziewać na tronie, ciekawe i nieciekawe.

Nawet jeśli, to czy powinienem się przyznawać? If you know what I mean...Femme Mystere pisze: ↑01 maja 2022, 08:39 Ad. 1 - Zadałam kilka intymnych pytań do Księcia. @Joachim Cargalho może ty też masz jakieś. Super okazja, żeby
Jaka szkoda że taki termin. Chętnie bym porozmawiał sobie ze wszystkimi zaangażowanymi w dyskusję o OPM itp.

A liczyłem, że pojedziemy razem...Joachim Cargalho pisze: ↑05 maja 2022, 22:27Nawet jeśli, to czy powinienem się przyznawać? If you know what I mean...Femme Mystere pisze: ↑01 maja 2022, 08:39 Ad. 1 - Zadałam kilka intymnych pytań do Księcia. @Joachim Cargalho może ty też masz jakieś. Super okazja, żeby
![]()
Jaka szkoda że taki termin. Chętnie bym porozmawiał sobie ze wszystkimi zaangażowanymi w dyskusję o OPM itp.
Termin ostatniego weekendu lipca niestety mam ju stale zarezerwowany od kilku lat![]()