Mogę pomóc ale zależy co i jak xdHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 marca 2025, 20:23Helwetyk to się pojawi w Edelweiss jak będzie kolejny rajd, czyli za rok.Piotr Romanow pisze: ↑06 marca 2025, 20:18No tak, zapomniałem już że praktycznie nigdzie takowe nie istnieją... Wybacz, że nie pamiętam początków mikroświata bo miałbym wyjście z takiej sytuacji. Może ktoś wie jak powstawały pierwsze tytuły naukowe? @Helwetyk?
Co do tytułów. Niby mógłbym popytać o to, co i jak w klimatach sarmackich czy leockich, ale nie wiem czy mnie zrozumieją. Uczeń przerośnie mistrzów.
@Fatima Popow-Chojnacka czy @Santi Vilarte ogarną uczelnię i pomogą "Przyjacielowi Sarmacji"?
Nowoczesne podejście do położnictwa w Kotl. Edelweiss
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Nowoczesne podejście do położnictwa w Kotl. Edelweiss
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Studia mi trzeba na szybko ogarnąć.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑06 marca 2025, 22:38Mogę pomóc ale zależy co i jak xdHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 marca 2025, 20:23Helwetyk to się pojawi w Edelweiss jak będzie kolejny rajd, czyli za rok.Piotr Romanow pisze: ↑06 marca 2025, 20:18
No tak, zapomniałem już że praktycznie nigdzie takowe nie istnieją... Wybacz, że nie pamiętam początków mikroświata bo miałbym wyjście z takiej sytuacji. Może ktoś wie jak powstawały pierwsze tytuły naukowe? @Helwetyk?
Co do tytułów. Niby mógłbym popytać o to, co i jak w klimatach sarmackich czy leockich, ale nie wiem czy mnie zrozumieją. Uczeń przerośnie mistrzów.
@Fatima Popow-Chojnacka czy @Santi Vilarte ogarną uczelnię i pomogą "Przyjacielowi Sarmacji"?
Napisać mogę kilka-kilkanaście "wywodów" medycznych, ale chciałbym na trybie przyśpieszonym
-
ODZNACZENIA
Ale co, jak.. Statut i wgl całość? XD Bo do końca nie wiem..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 marca 2025, 12:42Studia mi trzeba na szybko ogarnąć.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑06 marca 2025, 22:38Mogę pomóc ale zależy co i jak xdHeinz-Werner Grüner pisze: ↑06 marca 2025, 20:23
Helwetyk to się pojawi w Edelweiss jak będzie kolejny rajd, czyli za rok.
@Fatima Popow-Chojnacka czy @Santi Vilarte ogarną uczelnię i pomogą "Przyjacielowi Sarmacji"?![]()
Napisać mogę kilka-kilkanaście "wywodów" medycznych, ale chciałbym na trybie przyśpieszonym![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie. Chodzi mi o zaliczenie studiów.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑07 marca 2025, 18:32Ale co, jak.. Statut i wgl całość? XD Bo do końca nie wiem..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 marca 2025, 12:42Studia mi trzeba na szybko ogarnąć.![]()
Napisać mogę kilka-kilkanaście "wywodów" medycznych, ale chciałbym na trybie przyśpieszonym![]()
-
ODZNACZENIA
Obgadajmy to może na pw. Będzie wygodniej :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 marca 2025, 19:22Nie. Chodzi mi o zaliczenie studiów.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑07 marca 2025, 18:32Ale co, jak.. Statut i wgl całość? XD Bo do końca nie wiem..Heinz-Werner Grüner pisze: ↑07 marca 2025, 12:42
Studia mi trzeba na szybko ogarnąć.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No dobrze...Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑08 marca 2025, 00:14Obgadajmy to może na pw. Będzie wygodniej :pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 marca 2025, 19:22Nie. Chodzi mi o zaliczenie studiów.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑07 marca 2025, 18:32
Ale co, jak.. Statut i wgl całość? XD Bo do końca nie wiem..
Mam nadzieję, że się dogadamy.
- Santi Vilarte
-
ODZNACZENIA
@Heinz-Werner Grüner ja póki co mógłbym pomóc jedynie z prawa KH bądź finansów, więc gdyby była wola na temat typu "Wpływ ciąż mnogich na konstytucję Hasselandu" to najprędzej 
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może w końcu Sarmacja przyjmie jakiegoś Edla jako studenta. Dwa wcześniejsze wnioski niestety odrzucono 
A jak nie, przecież i u nas jest Akademia Medyczna!

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prawo i finanse to za proste sprawy. Mnie intetresuje tylko tematyka skomplikowana.Santi Vilarte pisze: ↑10 marca 2025, 23:08 @Heinz-Werner Grüner ja póki co mógłbym pomóc jedynie z prawa KH bądź finansów, więc gdyby była wola na temat typu "Wpływ ciąż mnogich na konstytucję Hasselandu" to najprędzej![]()
Co prawda temat kuszący, ale jednak nie skorzystam.
Jak to tak, odrzucono? A któż był tym pechowcem i najważniejsze, dlaczego odrzucono? Chyba trzeba wezwać ambasadora KS do nas.Joachim Cargalho pisze: ↑10 marca 2025, 23:11 Może w końcu Sarmacja przyjmie jakiegoś Edla jako studenta. Dwa wcześniejsze wnioski niestety odrzucono
A co do naszej medycznej akademii, tak, jest, ale kto ma mnie prowadzić? Czy z drugiej strony jak napiszę z 5-10 wykładów to automatycznie otrzymam wykształcenie wyższe, a później doktorat?
- Santi Vilarte
-
ODZNACZENIA
@Joachim Cargalho best I can do is seminarium w Angemoncie