Wątpię. Mnie mecz 2. kolejki z Kiriami przerzuciło na 12 marca dopiero, bo Kamiljan za późno zaakceptował.
EDIT: właściwie to nie za późno zaakceptował, tylko miał wczoraj inny mecz towarzyski
Wątpię. Mnie mecz 2. kolejki z Kiriami przerzuciło na 12 marca dopiero, bo Kamiljan za późno zaakceptował.
Wysłaliśmy zaproszenie Sclavinii na mecz zgodnie z rozpiską 1 kolejki:Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 marca 2025, 20:50 Ze względu na dużą obstrukcję ze strony reprezentacji Kiriów (nie rozegrali jeszcze ani jednego meczu, momo że powinni mieć już dwa rozegrane mecze) jestem zmuszony dokonać jej dyskwalifikacji. W związku z tym zmienia się nieco dalszy harmonogram.

Rozumiem teraz. Rzeczywiście z tą Sclavinią to była moja wpadka. Niemniej, gdyby przy zgłoszeniu każdy napisał, jaką reprezentację prowadzi, nie było by problemu. To akurat nie do Ciebie uwaga. Cofam dyskwalifikację.Kamiljan de Harlin pisze: ↑09 marca 2025, 21:07Wysłaliśmy zaproszenie Sclavinii na mecz zgodnie z rozpiską 1 kolejki:Gaetano Kohlmeise pisze: ↑09 marca 2025, 20:50 Ze względu na dużą obstrukcję ze strony reprezentacji Kiriów (nie rozegrali jeszcze ani jednego meczu, momo że powinni mieć już dwa rozegrane mecze) jestem zmuszony dokonać jej dyskwalifikacji. W związku z tym zmienia się nieco dalszy harmonogram.
Kiedy dowiedziałem się, że ta rozpiska jest nieprawidłowa i mamy grać ze Slawonią, zaproszenie do Sclavinii zostało już wysłane. Sclavinia miała już umówiony jeden mecz towarzyski, więc umówiło Kiriów na późniejszy termin, wypadający w 2. kolejce.
Jeśli nie ogranicza nas czas, to proponuję rozważyć dyskwalifikację.
Na kanale Discord na którym tworzyłeś rozpiskę, jest lista trenerów i reprezentacji, wystarczyło jakbyś spojrzał i też by nie było problemuGaetano Kohlmeise pisze: ↑09 marca 2025, 21:41
Rozumiem teraz. Rzeczywiście z tą Sclavinią to była moja wpadka. Niemniej, gdyby przy zgłoszeniu każdy napisał, jaką reprezentację prowadzi, nie było by problemu. To akurat nie do Ciebie uwaga. Cofam dyskwalifikację.
Dzięki za infoLudwig Tomović pisze: ↑09 marca 2025, 22:03Na kanale Discord na którym tworzyłeś rozpiskę, jest lista trenerów i reprezentacji, wystarczyło jakbyś spojrzał i też by nie było problemuGaetano Kohlmeise pisze: ↑09 marca 2025, 21:41
Rozumiem teraz. Rzeczywiście z tą Sclavinią to była moja wpadka. Niemniej, gdyby przy zgłoszeniu każdy napisał, jaką reprezentację prowadzi, nie było by problemu. To akurat nie do Ciebie uwaga. Cofam dyskwalifikację.
![]()