Nie mniej rozeznam się w temacie, już po raz kolejny i zobaczę czy ma to w ogóle sens.
EBE-Cywilny Oddział Samochodowy
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: EBE-Cywilny Oddział Samochodowy
Nie no pomysł był przedni, głównie dlatego, że coś wziął na siebie. 
Nie mniej rozeznam się w temacie, już po raz kolejny i zobaczę czy ma to w ogóle sens.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sama możliwość tworzenia unikatowych pojazdów była dla nas bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeśli jednak Leszek na tę chwilę umknął w góry, ciężko będzie to kontynuować. Tym bardziej jeśli trzeba zainwestować w jakieś oprogramowanie i nauczyć się go używać.
Oberhaupt na pewno ma już jakieś auta przygotowane.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No coś tam mam. Znacie mnie na tyle, że w kilkunastu procentach potrafię wyprzedzić fakty... Nie jest jednak moją wolą/chęcią/radością kreowanie całym wizerunkiem Edelweiss. To, że mam swoje wizje nie ułatwia mi w ogóle pracy. Liczę, że i Wy bedziecie chcieli być "edelTOP".Joachim Cargalho pisze: ↑05 maja 2022, 20:56 Sama możliwość tworzenia unikatowych pojazdów była dla nas bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeśli jednak Leszek na tę chwilę umknął w góry, ciężko będzie to kontynuować. Tym bardziej jeśli trzeba zainwestować w jakieś oprogramowanie i nauczyć się go używać.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Moi Drodzy,
ostatnio, będąc z wizytą w Muratyce, dowiedziałam się, że tam jeździ się już za kasę środkami komunikacji. Większość mieszkańców chce inwestować w auta, więc to jest ten moment, kiedy Edelweiss powinno wyjść naprzeciw oczekiwaniom rynkowym z zagranicy. Czas stworzyć auto, które pokochają nordatczycy, aby móc zbijać na nich kasę, aż miło.
Zapraszam wszystkich do składania propozycji dla nowego modeli aut, które mogłyby być wydawane przez nasze nowoczesne fabyrki. Zacznijmy od designu.
Oto kilka propozycji ode mnie:
1.
2.
3.
ostatnio, będąc z wizytą w Muratyce, dowiedziałam się, że tam jeździ się już za kasę środkami komunikacji. Większość mieszkańców chce inwestować w auta, więc to jest ten moment, kiedy Edelweiss powinno wyjść naprzeciw oczekiwaniom rynkowym z zagranicy. Czas stworzyć auto, które pokochają nordatczycy, aby móc zbijać na nich kasę, aż miło.
Zapraszam wszystkich do składania propozycji dla nowego modeli aut, które mogłyby być wydawane przez nasze nowoczesne fabyrki. Zacznijmy od designu.
Oto kilka propozycji ode mnie:
1.

2.

3.

(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jak chcecie takie auta produkować to chyba do Winktown musicie się udać.
Temat podjęliście to liczę na sensowne wpisy. Akurat w dobie RMAW i zaangażowania mikronacyjnego w stare auta, jest spory wybór, ale przez to i ciężko się przebić z czymś na tyle zaskakująco eleganckim, a jednocześnie zwyczajnym by poruszyć serca Edelweissczyków. Przypominam, że auto ma przede wszystkim sprawdzać się w naszych warunkach pogodowych.
Temat podjęliście to liczę na sensowne wpisy. Akurat w dobie RMAW i zaangażowania mikronacyjnego w stare auta, jest spory wybór, ale przez to i ciężko się przebić z czymś na tyle zaskakująco eleganckim, a jednocześnie zwyczajnym by poruszyć serca Edelweissczyków. Przypominam, że auto ma przede wszystkim sprawdzać się w naszych warunkach pogodowych.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Maulwurf spełnia chociaż wymogi wizualne, nie jestv też maszyną super-hiper tecnologicznie zaawansowaną. Te poniżej to jednak chyba nie nasz klimat, prawda?Joachim Cargalho pisze: ↑27 września 2023, 09:17 Obok Maulwurfów i Straussów prezentowałyby się całkiem spoko.![]()
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Te powyżej wyglądają jak wyciągnięte z garażu jakiegoś fanatyka motoryzacji, który złożył auto z tego, co miał pod ręką.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A u nas to chyba z kozic i wielbłądów trzeba by składać. My za wiele z tej naszej kopalni rudy żelaza nie wyciągamy.Joachim Cargalho pisze: ↑27 września 2023, 09:48 Te powyżej wyglądają jak wyciągnięte z garażu jakiegoś fanatyka motoryzacji, który złożył auto z tego, co miał pod ręką.