780 postów i pierwsze miejsce w klasyfikacji. Myślę, ze i bez rajdowego boosta najwyższy stopień podium padłby naszym łupem. Tylko Sarmacja nam dorównywała.
A marzec pewnie będzie jeszcze lepszy.

Ciekawe, że zwróciłeś na to uwagę. I nawet jesteśmy przed Księstwem Sarmacji? Ostatnio miałem Edelweiss raczej za drugą siłę, choć dawno nie sprawdzałem ISM. Nie mniej nawet pozycja, a liczba postów jest zadowalająca. Przynajmniej mnie to bardzo cieszy.Joachim Cargalho pisze: ↑25 lutego 2025, 11:10 Zanim rozpoczniemy rajd, warto podsumować dotychczasowy luty.
780 postów i pierwsze miejsce w klasyfikacji. Myślę, ze i bez rajdowego boosta najwyższy stopień podium padłby naszym łupem. Tylko Sarmacja nam dorównywała.
A marzec pewnie będzie jeszcze lepszy.![]()

Idąc tym tropem to rajdy powinny odbywać się obecnie w Edelweiss i Sarmacji, bo akurat tak się składa, że trzeci na liście RON ma dokładnie tyle postów co ja sam. No, ale nie same liczby, a "życie" jest ważne. Te nawet zakulisowe też się liczy.Joachim Cargalho pisze: ↑25 lutego 2025, 22:49 Wiadomo, że rajd nas wywinduje.
Natomiast jak się okazuje - tym razem nie wskrzesza on trupa, a nagradza pracę.

Z reguły, nie wszędzie oczywiście, jest to zasługa dosłownie jednej osoby. Czasem jest dwóch chętnych, a czasem nawet grupa 5-6 osobowa. I wcale nie ma znaczenia ilość tych osób, a organizacja pracy i chęć promocji swojej mikronacji.Joachim Cargalho pisze: ↑26 lutego 2025, 09:00 Wiemy jak wygląda nasza rzeczywistość.
Dla niektórych rajdy to okazja do podbicia aktywności, dla innych kontynuacja trendu.
Najważniejsze, że rok w rok znajdują się chętni do organizacji i realizują to w swoich mikronacjach.
STYCZEŃ - 946 (2.miejsce) - niewiele zabrakło to czterocyfrowego, nieźle!
LUTY - 1895 (1.miejsce) - drugi wynik w historii! Świetna forma, choć nie ukrywajmy rajdy pomogły
MARZEC - 1231 (1.miejsce) - drugi miesiąc z rzędu!
KWIECIEŃ - 263 (4.miejsce) - muł i katastrofa - Najgorszy wynik w historii Kotliny Edelweiss - ponawiamy "upadły sierpień 1924" :P