No i to jest deklaracja. btw. To cztery pierwsze konkurencje, w których gra daje możliwość rozwoju, więc będzie łatwiej.Pavel van der Gibson pisze: ↑20 czerwca 2025, 23:00 Ostatnim razem jak wspominałeś o grze to coś poprówbowałem i od tego momentu nic
Ale będę biegał, będę rzucał i co tam jeszcze trzeba![]()
I Mityng Lekkoatletyczny - Edeliebe LeichtAtletik
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: I Mityng Lekkoatletyczny - Edeliebe LeichtAtletik
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No nie wiem, mam jakąś nabytą pogardę do gier przeglądarkowych które jeszcze wymagają od ciebie "budowania budynków". Mogę na to zerknąć w wolnej chwili ale niczego nie obiecuję.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑20 czerwca 2025, 21:54 Dobra, kontrolnie zapytam. Jak idą przygotowania nadwornych specjalistów sportowych:
@Pavel van der Gibson @Gaetano Kohlmeise @Albert Fryderyk de Espada @Leszek Ebe-Grüner ?
Na Was liczę w pierwszej kolejności. Zachęcam! To naprawdę fajna giereczka.
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Aby móc w ogóle trenować kolejne konkurencje lub startować w zawodach trzeba osiągnąć dany poziom. Na początku jest tylko sprint, rzut oszczepem jest od poziomu 8, pchnięcie kulą od 11 (na skok w dal już osiągnąłem i nie wiem, który poziom jest wymagany).
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przyznaj jednak, że wchodzi to lekko i szybko.Pavel van der Gibson pisze: ↑21 czerwca 2025, 18:49 Aby móc w ogóle trenować kolejne konkurencje lub startować w zawodach trzeba osiągnąć dany poziom. Na początku jest tylko sprint, rzut oszczepem jest od poziomu 8, pchnięcie kulą od 11 (na skok w dal już osiągnąłem i nie wiem, który poziom jest wymagany).
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na pewno odstraszy każdego, kto chciałby szybko wejść, skoczyć i zostawić grę.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czyli lepiej coś bez możliwości rozwoju??? Taki manager piłkarski w innych dyscyplinach się nie przyjmie?Pavel van der Gibson pisze: ↑21 czerwca 2025, 21:51 Na pewno odstraszy każdego, kto chciałby szybko wejść, skoczyć i zostawić grę.
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Najlepsze byłoby coś jak DSJ do skokówHeinz-Werner Grüner pisze: ↑21 czerwca 2025, 22:02Czyli lepiej coś bez możliwości rozwoju??? Taki manager piłkarski w innych dyscyplinach się nie przyjmie?Pavel van der Gibson pisze: ↑21 czerwca 2025, 21:51 Na pewno odstraszy każdego, kto chciałby szybko wejść, skoczyć i zostawić grę.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Niby znam, ale to jednak wiekowe, a po drugie liczyłem, że coć innego zaciekawi...Pavel van der Gibson pisze: ↑21 czerwca 2025, 23:06Najlepsze byłoby coś jak DSJ do skokówHeinz-Werner Grüner pisze: ↑21 czerwca 2025, 22:02Czyli lepiej coś bez możliwości rozwoju??? Taki manager piłkarski w innych dyscyplinach się nie przyjmie?Pavel van der Gibson pisze: ↑21 czerwca 2025, 21:51 Na pewno odstraszy każdego, kto chciałby szybko wejść, skoczyć i zostawić grę.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA