Karabin Wyborowy Werner 31

Staatliche Rüstungsfabrik (RS) - utworzone 11 marca 1922 roku przedsiębiorstwo zarządzane przez centralę, skupiające się na produkcji uzbrojenia wojskowego, tj. broni i amunicji.
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Karabin Wyborowy Werner 31

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Co prawda jeszcze nie pobrałem, ale kupiłem na przecenię Armę 3 @Ronon Dex i byłbym wdzięczny jakbyś mnie nauczył robić tak ładne składy, które ty wystawiasz bo zawsze mnie to bardzo fascynowało.
Jeśli chodzi o samą grę to na weekend ten już na pewno będę ją miał.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ronon Dex »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 02 lipca 2025, 16:32 Co prawda jeszcze nie pobrałem, ale kupiłem na przecenię Armę 3 @Ronon Dex i byłbym wdzięczny jakbyś mnie nauczył robić tak ładne składy, które ty wystawiasz bo zawsze mnie to bardzo fascynowało.
Jeśli chodzi o samą grę to na weekend ten już na pewno będę ją miał.
Jasna sprawa... odezwij się jak będziez miał. Kupiłeś "gołą" czy z DLC-ami. Jakie DLC nabyłeś? Bo niektóre to w sumie "obowiązkowe", bez których zdecydowana większość modów nie działa.

Co do weekendu to weź pod uwagę, że u mnie sobota to dzień pracy i do tego najbardziej intensywny dzień pracy w tygodniu (czyli wtedy nie ma szans na kontakt)
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Kupiłem gołą bez DLC-ków. I na moment obecny mogę ewentualnie ogarnąć sobie jeden DLC-ek, ale no nic więcej, co nie oznacza że w przyszłości dalszej sobie czegoś nie ogarnę.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Ronon Dex Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ronon Dex »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 02 lipca 2025, 17:07 Kupiłem gołą bez DLC-ków. I na moment obecny mogę ewentualnie ogarnąć sobie jeden DLC-ek, ale no nic więcej, co nie oznacza że w przyszłości dalszej sobie czegoś nie ogarnę.
Generalnie gra uznaje jako "domyślne" następuję DLC:
- Art of War
- Apex
- Helicopters
- Karts
- Tanks
- Jets
- Laws-of-war
- Tac-Ops mission pack

Niech Cię nazwy nie zmylą... czasem taki DLC dodaje coś potrzebnego, co nie jest kompletnie związane z tytułem np. "Jets" dodaje sporo kwestii jednostek morskich.

a za opcjonalne DLC:
- Contact
- Global Mobilization
- CSLA Iron Curtain
- S.O.G Prairie Fire
- Western Sahara
- Spearhead 1944
- Reaction Forces
- Expeditionary Forces

Nie wiem na jakim okresie chcesz się oprzeć - jeżeli zabawa w Edelweiss to mody, które mieć musisz:
- CSA 1938 Mod
- JM's Second Assault
- Northern Fronts - Scandinavia in WW2
- Faces of War
- Forgotten Fronts: 40 - 45 [DEAD]

... nie wymagają DLC. W każdy razie w opisie modów tak jest, trudno mi to sprawdzić bo mam wszystkie DLC.

W przypadku modów drugowojennych powinienieś dać radę bez DLC (niby jest Spearhead 1944, które coś tam niewielkiego może wymagać, ale z drugiej strony jest parę modów, które mogą to zastąpić).

Oczywiście niektóre mody (też te najważniejsze) wymagają modów współistniejących - te wymienione w zasadzie takich "systemowych" jak ACE czy CBA itp. Czasem aby coś złożyć potrzeba wiele modów, bo do jednego moda trzeba dodać inny itd.

Inna sprawa, jak byś chciał się bawić w mody współczesne - tutaj bez paru DLC nie ujedziesz, ale te z DWS chyba dasz radę.
Obrazek
Ronon Dex
Archont Rodecji oraz Gubernator Oceanii Leockiej
ODPOWIEDZ

Wróć do „Państwowa Wytwórnia Uzbrojenia (SR)”