Ognisko pełne miłości...

Niektórzy widzą w tym wysokogórski "sabat serc", inni, o zgrozo, przesilenie z nutą szaleństwa. My? My mówimy na to Edeliebe.
Nie trzeba już tłumaczyć, że chodzi o ciepło, bliskość i lekko szaloną radość – to się po prostu czuje. W 1925 roku spotkamy się już po raz czwarty, aby znów zanurzyć się w tę opowieść między sercem a skałami..
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Ognisko pełne miłości...

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Obrazek
Ognisko czas wygasić... Synu, @Leszek Ebe-Grüner, Ogniomistrzu, czyń honory. Dziś kończymy oficjalną część uroczystości. Wielkie dzięki, że z nami byliście. To był naprawdę zaszczyt, pomimo wszelakich trudności by zorganizować dla Was Edeliebe w roku 1925. Kłaniam się w pas i dziękuje za aktywność.
VIELEN DANK EDELWEISS!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 lipca 2025, 00:20
Obrazek
Ognisko czas wygasić... Synu, @Leszek Ebe-Grüner, Ogniomistrzu, czyń honory. Dziś kończymy oficjalną część uroczystości. Wielkie dzięki, że z nami byliście. To był naprawdę zaszczyt, pomimo wszelakich trudności by zorganizować dla Was Edeliebe w roku 1925. Kłaniam się w pas i dziękuje za aktywność.
VIELEN DANK EDELWEISS!
Ale piękne panie na obrazku :)

Natomiast, tak jak wiele rzeczy się zaczyna, tak niestety też pewne rzeczy się kończą. Dziękuje wszystkim za wzięcie udziału w Edeliebe! A teraz podchodzę i gaszę ogień miłości i do zobaczenia za rok w następnych Edeliebe!
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Drzewa Życia

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Nie wiem czy tam się jeszcze tli ten ogień, ale chciałem Wam jeszcze raz serdecznie podziękować za wspólną zabawę. Ostatni okres nie jest dla mnie łatwy, mobilizacja siadła już dawno, ale walcze by real nie zdominował mnie całkowicie. Ciesze się, że to Edeliebe, choć inne od wszystkich było całkiem aktywne, a wczorajsza zabawa w Milionerów Miłości tylko pokazała, że warto bawić się w to dalej. Jeszcze raz dzięki i do następnego!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Edeliebe 1925”