Cieszę się, że się podobaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lipca 2025, 15:27@Sophie chwalą Cię!Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑02 lipca 2025, 14:23 Ale ta skrzynka w tym roku jest fajna! <3 Świetna robota!![]()
Peterkowa Skrzynia roku 1925
Regulamin forum
Re: Peterkowa Skrzynia roku 1925
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Liczę, że nasza współpraca na tyle się zacieśni, że zostaniesz kiedyś "oberhauptową".Sophie pisze: ↑07 lipca 2025, 10:54Cieszę się, że się podobaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 lipca 2025, 15:27@Sophie chwalą Cię!Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑02 lipca 2025, 14:23 Ale ta skrzynka w tym roku jest fajna! <3 Świetna robota!![]()
Dobrze, że za marzenia nie karająHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 lipca 2025, 20:29Liczę, że nasza współpraca na tyle się zacieśni, że zostaniesz kiedyś "oberhauptową".![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hmmm... Tak jasnego przekazu typu "spadaj staruchu" jeszcze nie otrzymałem. Jestem w szoku, gdyż myślałem, że mamy poprawne, jak nie bardzo poprawne relacje...
Kto wie, może jednak zmienią się w najbliższym czasei na bardziej przyjazne...
Trochę skonfundował mnie ten post. Nie wiem czy mam się cieszyć czy pakować walizki.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 lipca 2025, 20:13Hmmm... Tak jasnego przekazu typu "spadaj staruchu" jeszcze nie otrzymałem. Jestem w szoku, gdyż myślałem, że mamy poprawne, jak nie bardzo poprawne relacje...Sophie pisze: ↑08 lipca 2025, 11:46Dobrze, że za marzenia nie karająHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 lipca 2025, 20:29
Liczę, że nasza współpraca na tyle się zacieśni, że zostaniesz kiedyś "oberhauptową".![]()
Kto wie, może jednak zmienią się w najbliższym czasei na bardziej przyjazne...![]()
Dumna obywatelka Kotliny

Dumna obywatelka Kotliny

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja nikomu nigdy nie nakazałem się pakowac poza klonami Herr Zanika, tym bardziej osobie, która ostatnimi czasy tyle wniosla w pozytywny wizerunek naszego Edelweiss. Chylę czoła jesli zostałem źle zrozumiany.Sophie pisze: ↑16 lipca 2025, 20:59Trochę skonfundował mnie ten post. Nie wiem czy mam się cieszyć czy pakować walizki.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 lipca 2025, 20:13Hmmm... Tak jasnego przekazu typu "spadaj staruchu" jeszcze nie otrzymałem. Jestem w szoku, gdyż myślałem, że mamy poprawne, jak nie bardzo poprawne relacje...
Kto wie, może jednak zmienią się w najbliższym czasei na bardziej przyjazne...![]()
![]()