Siatkówka

Edelwajskie Stowarzyszenie Sportowe jest dla aktywistów kultury fizycznej. Kto nie lubi chodzić po górach czy pograć w popularną "gałę"? Na pewno w Dolinie szukać takiego ze świecą. Nam nie obce są i zjazdy narciarskie czy na sankach, ale także jako zaprawieni w ruchu górale uwielbiamy wspinaczkę oraz lekkoatletykę. Jeśli tylko lubisz troszkę ruchu to na pewno musisz tutaj zajrzeć! ESB stoi otworem dla każdego, który uwielbia ruch!
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Siatkówka

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Więc dzisiaj już czwarty wyścig!... E chwila, nie to. Dobra mam:
Więc mianowicie ostatnio obserwuje nowe zjawisko sportowe-Siatkówka. Może mistrzem w niej nie jestem, ale widzę coraz więcej osób ostatnio się nią interesuję, więc pytanie czy u nas by było takie zainteresowanie? Prowadzi ogólnie ją pan Ignacy i ma profesjonalnie tam ogarnięte i nawet dał mi linki do zapisów. Może by i u nas coś takiego wprowadzić? Oczywiście bym z panem Ignacym się skontaktował gdzie są rozgrywane te całe zawody.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Siatkówka

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 17 lipca 2025, 12:59 Więc dzisiaj już czwarty wyścig!... E chwila, nie to. Dobra mam:
Więc mianowicie ostatnio obserwuje nowe zjawisko sportowe-Siatkówka. Może mistrzem w niej nie jestem, ale widzę coraz więcej osób ostatnio się nią interesuję, więc pytanie czy u nas by było takie zainteresowanie? Prowadzi ogólnie ją pan Ignacy i ma profesjonalnie tam ogarnięte i nawet dał mi linki do zapisów. Może by i u nas coś takiego wprowadzić? Oczywiście bym z panem Ignacym się skontaktował gdzie są rozgrywane te całe zawody.
Herr Ignacy prowadził w Edelweiss siatkarski klub, dosć krótko, ale jednak. Całość odgrywa się w jego wyobraźni, nie ma żadnej apki do tego.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 13:07
Leszek Ebe-Grüner pisze: 17 lipca 2025, 12:59 Więc dzisiaj już czwarty wyścig!... E chwila, nie to. Dobra mam:
Herr Ignacy prowadził w Edelweiss siatkarski klub, dosć krótko, ale jednak. Całość odgrywa się w jego wyobraźni, nie ma żadnej apki do tego.
Czyli coś na wzór mojej dawnej MW GT AK, którą prowadziłem narracyjnie?
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Leszek Ebe-Grüner pisze: 17 lipca 2025, 13:09
Heinz-Werner Grüner pisze: 17 lipca 2025, 13:07
Czyli coś na wzór mojej dawnej MW GT AK, którą prowadziłem narracyjnie?
Z tego co pamiętam,to szły tylko wyniki i nic poza tym.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Stowarzyszenie Sportowe”