Misja Taunzig II
- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Misja Taunzig II
Kampfgruppe Voller wyrusza siedmioma samochodami pancernymi oraz wojskowymi ciężarówkami wiozącymi kilkudziesięciu żołnierzy na kolejny patrol mający pozyskać informacje o bandytach działających na poprzednio patrolowanym terenie. Dzięki współpracy z miejscowymi, może tym razem mamy pewnego asa w rękawie, a przynajmniej, Gefreiter Voller ma opracowany dobry plan działania! 
- Załączniki
-
- Bundesarchiv_Bild_101I-738-0273-11A,_Villers-Bocage,_getarnter_LKW.jpg (51.23 KiB) Przejrzano 1211 razy
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Misja Taunzig II
Jawohl!
Zu Befehl! 
Cieszę się!
)
Będę musiał się trochę wziąć za moich cudzoziemskich żołnierzy
https://m.youtube.com/watch?v=pxt6DHYKkgY
Cieszę się!
Będę musiał się trochę wziąć za moich cudzoziemskich żołnierzy
https://m.youtube.com/watch?v=pxt6DHYKkgY
- Załączniki
-
- japonczycy-swietuja-zdobycie-miasta-hankou.png (594.33 KiB) Przejrzano 465 razy
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herren @Jürgen Voller oraz @Leszek Ebe-Grüner jako główni zaangażowani w prowadzenie obu misji Taunzig chciałbym zobaczyć wasze raporty z ich przebiegu, spostrzeżenia lub/oraz wnioski przed końcem tygodnia złożone bezpośrednio do mnie.
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Proszę mnie nie mieszać w misję Tauzing II. Nie brałem udziału w operacji Tauzing II. Brałem udział tylko w Tauzing I. Ja do Tauzing II nikogo nie wysywałem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑21 lipca 2025, 01:55 Herren @Jürgen Voller oraz @Leszek Ebe-Grüner jako główni zaangażowani w prowadzenie obu misji Taunzig chciałbym zobaczyć wasze raporty z ich przebiegu, spostrzeżenia lub/oraz wnioski przed końcem tygodnia złożone bezpośrednio do mnie.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hmmm, to proponuję aby Herr @Jürgen Voller sporządził raport z Tauzing II a Herr @Leszek Ebe-Grüner z misji Tauzing I.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑21 lipca 2025, 09:34Proszę mnie nie mieszać w misję Tauzing II. Nie brałem udziału w operacji Tauzing II. Brałem udział tylko w Tauzing I. Ja do Tauzing II nikogo nie wysywałem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑21 lipca 2025, 01:55 Herren @Jürgen Voller oraz @Leszek Ebe-Grüner jako główni zaangażowani w prowadzenie obu misji Taunzig chciałbym zobaczyć wasze raporty z ich przebiegu, spostrzeżenia lub/oraz wnioski przed końcem tygodnia złożone bezpośrednio do mnie.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jawohl!
Tak się stanie, gdy tylko będę miał trochę czasu i stabilny internet (jestem poza domem ostatnio!) 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W Edelweiss internet tani jak ta lala. Trzeba było zabrać w wiaderko i teraz by Szanowny korzystał z niego do woli.Jürgen Voller pisze: ↑23 lipca 2025, 16:04 Jawohl!Tak się stanie, gdy tylko będę miał trochę czasu i stabilny internet (jestem poza domem ostatnio!)
![]()