Tak dobrze nie ma! Kotlina Oberhaupt nie należy do mnie. Liesiu zasłużył oficjalnie na dworek i jedyne w czym popomogę finansowo to rozbudowa by dowrek był na wypasie. Niech będzie podstawa pod dobre chowanie dzieci!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑24 lipca 2025, 20:56 Zaś trzeba teraz wymyśleć prezent weselny, Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner pewnie synkowi pół kraju odda w prezencie.
Historyczny Moment w Rodzie Grünerów
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Historyczny Moment w Rodzie Grünerów
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Drugie pół żonie
przyszłej
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Wspaniałe wieści! Gratulacje! Ale nam Leszek szybko dorósł... Czekam oczywiście na zaproszenie i przygotowuję się na tańce z ojcem pana młodego

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Raz, dwa, trzy, cztery. Raz, dwa, trzy, cztery. - ja już trenuje!Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑25 lipca 2025, 11:45 Wspaniałe wieści! Gratulacje! Ale nam Leszek szybko dorósł... Czekam oczywiście na zaproszenie i przygotowuję się na tańce z ojcem pana młodego![]()
![]()
- Sheldon Anszlus Robingren • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Leszek Ebe-Grüner chciałbym Ci złożyć serdeczne gratulacje oraz życzyć szczęścia w miłości i obfitych podarków od ojca 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Od ojca? U mnie nie ma nic za darmo. Zasłużył na dworek to dostał taką mozliwość. Jak się ożeni/wyjdzie za mąż to ja chętnie pobłogosławię.Sheldon Anszlus Robingren pisze: ↑25 lipca 2025, 19:39 @Leszek Ebe-Grüner chciałbym Ci złożyć serdeczne gratulacje oraz życzyć szczęścia w miłości i obfitych podarków od ojca![]()
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nowa wiadomość, ale pierw jedna sprawa-Ja i Vratislav nigdy nie byliśmy zaręczeni, to tak w ramach ścisłości bo pierścionka zaręczynowego nikomu nie dałem.
A teraz po tej sprawie. Więc jednak Ród Grünerów poczeka na powiększenie się osób, bo dziś oficjalnie zrywam z moim od dziś byłym chłopakiem Vratslavem. Jednym z powodów owszem jest sprawa czworaczków, ale jest ich więcej i są one głównie pokryte że różni nas jednak znacznie więcej, niż by się wydawało na początku. Więc mimo mojego początkowego zauroczenia, to potem zdałem sobie sprawę że dłużej trwać to nie może i tym samym z nim zrywam. Także znowu jestem wolnym ptaszkiem jak to mawiają.
A teraz po tej sprawie. Więc jednak Ród Grünerów poczeka na powiększenie się osób, bo dziś oficjalnie zrywam z moim od dziś byłym chłopakiem Vratslavem. Jednym z powodów owszem jest sprawa czworaczków, ale jest ich więcej i są one głównie pokryte że różni nas jednak znacznie więcej, niż by się wydawało na początku. Więc mimo mojego początkowego zauroczenia, to potem zdałem sobie sprawę że dłużej trwać to nie może i tym samym z nim zrywam. Także znowu jestem wolnym ptaszkiem jak to mawiają.
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie, wywiad nie ma z tym nic wspólnego akurat. Także bez zmian, jak @Femme Mystere chcę go opublikować, to wyraziłem wcześniej zgodę. Tylko jedynie trzeba zaznaczyć że wywiad był przed tym zanim zerwaliśmy, więc żeby nie zdziwiło nikogo jak pojawi się słowo wtedy ,,V-chłopak".
Natomiast różnic jest najzwyczajniej w świecie za dużo i jedną z nich(ale podkreślam nie jedyną, choć fakt finalną) jest dezinformacja na temat kiedy wyjdzie mój film z CrashPollin TV.
(-) Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu