Sehr geehrter Herr
HEINZ-WERNER GRÜNER
Oberhaupt Edelweiss
Z wyrazami szacunku,
Peetri Romanaav

No to jeszcze niech mi Szanowny powie na jakie personalia, bo z tego co widze, to jest Piotr Romanow (wiem, że obecnie jest Peetri Romanaav i czy na takie zmieniać?)Peetri Romanaav pisze: ↑25 lipca 2025, 14:37
WNIOSEK O AKTUALIZACJĘ DANYCH W DOWODZIE OSOBISTYM
Edelweiss, 25.07.1925 r.
Sehr geehrter Herr
HEINZ-WERNER GRÜNER
Oberhaupt Edelweiss
Uprzejmię wnioskuję o aktualizację danych w moim dowodzie osobistym na forum w Kotlinie Edelweiss.Aktualizacja dowodu osobistego jest dla mnie ważna, gdyż mój syn wyrzekł się mnie i nie chciałbym posługiwać się fałszywymi informacjami na terenie Kotliny.
Z wyrazami szacunku,
Peetri Romanaav
Dla mnie nie ma znaczenia. Cały czas rozkminiam co mam zmienić.Peetri Romanaav pisze: ↑26 lipca 2025, 21:09 Pozwolę sobie zostawić oryginalne dane. Chyba że Herr Oberhaupt uważa, że bardziej immersyjnie było by po edelweissku to wtedy Peter Romanoff.![]()
W profilu mam wpisanego Benjegio, ale kiedyś się tam mnie wyrzekł i chciałem to oficjalnie załatwić.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2025, 21:22 Dla mnie nie ma znaczenia. Cały czas rozkminiam co mam zmienić.![]()
A! To pisz, że w profilu, a ja szukam w dowodach.Peetri Romanaav pisze: ↑26 lipca 2025, 21:26W profilu mam wpisanego Benjegio, ale kiedyś się tam mnie wyrzekł i chciałem to oficjalnie załatwić.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2025, 21:22 Dla mnie nie ma znaczenia. Cały czas rozkminiam co mam zmienić.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości