Mam pewien pomysł na to by każdy był zadowolony. I w sumie na to mógłbym iść od razu. Jak tylko mi o tym przypomnisz to nakreślę temat.Joachim Cargalho pisze: ↑30 lipca 2025, 08:43 Dałbym radę to zrobić, a Ty byś został z problemem.
Jako, że od zawsze i na zawsze nawołuję do pokoju, nie chcę, żeby Rzeczpospolita poczuła się w jakikolwiek sposób narażona. Może kiedyś znajdziemy inną wyspę...
Odbiór aktów własności
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Odbiór aktów własności
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Odbiór aktów własności
Panie Ebe-Grüner, ja wiem, że masz pewne przywileje związane z pochodzeniem, ale to TUTAJ , u mnie się odbiera akty własności! - rzekła wściekła urzedniczka dowiedziawszy się od innej o tym telegramie:
W końcu ustał stukot maszyny do pisania i zaczęła się wędrówka pióra po kartce papieru. Wszelkie znaki pisane nie były dostrzegalne dla @Leszek Ebe-Grüner, który czuł już pewnie poirytowanie. Niebawem jednak skończyła i z wielkim uśmiechem na ustach oświadczyła:
- Herr Leszek Ebe-Grüner - niezmiernie miło mi oświadczyć i przekazać akt notarialny wraz z kluczami do posesji. - to uczyniwszy uśmiech nagle zginął, postawiła kartkę z napisem "NIECZYNNE - Zapraszamy jutro", szybko zabrała palto i szalik i opuściła budynek.
Nie dała dojść do głosu oberhauptowskiemu dziedzicowi, cały czas coś notując, z rzadka spoglądając na siedzącego przed nią petenta VIP.
W końcu ustał stukot maszyny do pisania i zaczęła się wędrówka pióra po kartce papieru. Wszelkie znaki pisane nie były dostrzegalne dla @Leszek Ebe-Grüner, który czuł już pewnie poirytowanie. Niebawem jednak skończyła i z wielkim uśmiechem na ustach oświadczyła:
- Herr Leszek Ebe-Grüner - niezmiernie miło mi oświadczyć i przekazać akt notarialny wraz z kluczami do posesji. - to uczyniwszy uśmiech nagle zginął, postawiła kartkę z napisem "NIECZYNNE - Zapraszamy jutro", szybko zabrała palto i szalik i opuściła budynek.