Najgorzej bo spełniam oba kryteria..
umięśniony tylko chyba nie jestem, ale to dlatego, że w pałacu apostolskim mam basen a nie siłownię...
Najgorzej bo spełniam oba kryteria..

Po typowym Edlu podobno najbardziej urodziwi są klerycy Apostolskiego Seminarium Duchownego w Rotrii, ale to nie wiem bo ja skipnąłem seminarium i od razu zostałem PatriarchąHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 20:55 TYPOWY EDEL zawsze jest urodziwy, nie to co inne nacje.![]()
O tak są urodziwi, dla innych kleryków, nie dla kobiet.Friedrich von Baden pisze: ↑12 sierpnia 2025, 21:54Po typowym Edlu podobno najbardziej urodziwi są klerycy Apostolskiego Seminarium Duchownego w Rotrii, ale to nie wiem bo ja skipnąłem seminarium i od razu zostałem PatriarchąHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 20:55 TYPOWY EDEL zawsze jest urodziwy, nie to co inne nacje.![]()
![]()
![]()
Są dla kobiet i mężczyznHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 21:56O tak są urodziwi, dla innych kleryków, nie dla kobiet.Friedrich von Baden pisze: ↑12 sierpnia 2025, 21:54Po typowym Edlu podobno najbardziej urodziwi są klerycy Apostolskiego Seminarium Duchownego w Rotrii, ale to nie wiem bo ja skipnąłem seminarium i od razu zostałem PatriarchąHeinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 20:55 TYPOWY EDEL zawsze jest urodziwy, nie to co inne nacje.![]()
![]()
![]()
![]()

Mądrego aż dobrze posłuchać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 23:27 Od dziś chyba przestanę wdawać się w dywagacje damsko-męskie. Znacie moje uwarunkowania. Wy róbcie swoje, ja swoje.![]()
Kłaniam się nisko, oto moje stanowisko.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑12 sierpnia 2025, 23:28Mądrego aż dobrze posłuchać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 sierpnia 2025, 23:27 Od dziś chyba przestanę wdawać się w dywagacje damsko-męskie. Znacie moje uwarunkowania. Wy róbcie swoje, ja swoje.![]()